Neceptā apelsīnu un aveņu krēma torte no lavaša kaloriju skaitītājiem
Foto: "Edunsporto" publicitātes foto
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Ejot ciemos, draugi palūdza ciemakukulī atnest pie manis iepriekš baudīto lavaša – apelsīnu krēma tortīti. Šoreiz izdomāju to uzlabot, pieliku nedaudz fantāzijas, un tapa ideāla kūka," tā recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

Gatavo apelsīnu krēmu. Katliņā sajauc visas krēma sastāvdaļas viendabīgā masā, nepārtraukti maisot ar putojamo slotiņu (lai neveidojas kunkuļi), liek karsēt uz nelielas liesmas, līdz krēms sabiezē.

Gatavo aveņu krēmu. Savāra avenes ar ūdeni, pievieno saldinātāju, ūdenī izmaisītu cieti un karsē, līdz masa sabiezē.

Abus krēmus atdzesē un pamīšus ziež starp lavašiem, veidojot torti, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

Neceptā apelsīnu un aveņu krēma torte no lavaša kaloriju skaitītājiem
Foto: "Edunsporto" publicitātes foto

Dekorē pēc sirds patikas, liek ledusskapī uz pāris stundām, lai lavaša plāksnes piesūktos ar krēmiem.

Neceptā apelsīnu un aveņu krēma torte no lavaša kaloriju skaitītājiem
Foto: "Edunsporto" publicitātes foto

Ēdiena uzturvērtība (100 g)

Olbaltumvielas – 3,5 g
Oglhidrāti – 20,3 g
Tauki – 1,4 g
Kilokalorijas – 110

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form