Foto: DELFI
Biezpiena torte ar cepumiem un iebiezināto pienu, kuras gatavošanā galvenie ir bērni.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 paciņas cepumu "Selga"2 paciņas vājpiena biezpiens2 paciņas sviesta3 ĒKcukurs marmelāde "Gundega" skāba zapte (dzērveņu vai brūkleņu) iebiezinātais piens

Sagatavošana

1

Pirmo kārtu cepumu (nemērcētu) liek uz cietas virsmas (paplātē vai kur citur).

2

Tad liek biezpiena masu (biezpiens sajaukts ar izkausētu sviestu + marmelāde + cukurs).

3

Tad cepumus, kas pamērcēti siltā pienā (lai mīkstāka torte).

4

Virs cepumiem liek iebiezināto pienu, tad cepumus, tad ievārījumu, tad atkal: cepumi - biezpiens - cepumi - iebiezinātais piens - cepumi - ievārījums -cepumi - biezpiens - cepumi.

5

Virsējai kārtai uzlej iebiezināto pienu, pārkaisa ar cepumu drupatām, izrotā ar marmelādi.

Iesūtīja: Sančo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!