Neceptā biezpiena torte ar cepumiem un iebiezināto pienu
Foto: DELFI
4.3333 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 paciņas cepumu "Selga"
paciņas cepumu "Selga"
2
2 paciņas vājpiena biezpiens
paciņas vājpiena biezpiens
2
2 paciņas sviesta
paciņas sviesta
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
 
marmelāde "Gundega"
marmelāde "Gundega"
 
skāba zapte (dzērveņu vai brūkleņu)
skāba zapte (dzērveņu vai brūkleņu)
 
iebiezinātais piens
iebiezinātais piens
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena torte ar cepumiem un iebiezināto pienu, kuras gatavošanā galvenie ir bērni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pirmo kārtu cepumu (nemērcētu) liek uz cietas virsmas (paplātē vai kur citur).

    Tad liek biezpiena masu (biezpiens sajaukts ar izkausētu sviestu + marmelāde + cukurs).

    Tad cepumus, kas pamērcēti siltā pienā (lai mīkstāka torte).

    Virs cepumiem liek iebiezināto pienu, tad cepumus, tad ievārījumu, tad atkal: cepumi - biezpiens - cepumi - iebiezinātais piens - cepumi - ievārījums -cepumi - biezpiens - cepumi.

    Virsējai kārtai uzlej iebiezināto pienu, pārkaisa ar cepumu drupatām, izrotā ar marmelādi.

    Iesūtīja: Sančo

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form