Foto: Shutterstock
Vienkārši un bez cepšanas pagatavojama cepumu torte ar želatīnu.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
75 gab.Selgas cepumi1.3 lsaldais krējums0.8 kgvājpiena biezpiens2.5 gab.Latplantas želatīna paciņas gcukurs300 mlpiens šokolāde vai drupināti cepumi

Sagatavošana

1

Cepumi paredzēti 3 kārtām.

2

Tos vai nu nedaudz pamērcē pienā vai pārsmērē ar otiņu (piena). Var uz katra cepumiņa uzlikt mazu piciņu paskāba ievārījuma vai želeja (laba ir upeņu).

3

Pildījumam: saldo krējumu saputo, pieliek biezpienu, kurā iemaisīts uzbriedināts želatīns. Var ielikt želejas konfektes - sagrieztas.

4

Virs pēdējās cepumu kārtas liek tikai nedaudz pildījumu, tā lai nosedz. Dekorē ar drupinātiem cepumiem vai šokolādi.

* tāds liels daudzums, bet tas tādēļ, ka pirms tam parasti bija par "īsu".

Iesūtīja: evucis.a.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!