Foto: Shutterstock
Kūka "Ezītis" uz galda un bērnu sejas platā smaidā.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab."Selgas" šokolādes cepumu paciņas25 grozīnes25 grieksti1 gab.bundža vārīts iebiezinātais pilnpiens ar cukuru saldie salmiņi krāsainas konfektes

Sagatavošana

1

Sadrupina 2 paciņas "Selgas" šokolādes cepumu (vēlams ne pārāk smalki), iemaisa 25 g rozīnes un 25 g sakapātu riekstu (jebkādu) - es nopirku paciņu maisījuma "Studentu brokastis" un maisīju iekšā (protams, ne jau visu, bet ~50 g).

2

Tam visam uzlej bundžu vārītā iebiezinātā pilnpiena ar cukuru un samaisa.

3

No masas veido ezīša formu.

4

Izveidoto ezīti apsmērē ar ½ bundžiņu tāda paša vārītā pilnpiena.

5

Ņem saldos salmiņus, lauž uz pusēm un sasprauž kā eža adatas. Acīm un deguntiņam izmanto krāsainas konfektes (bet var likt arī augļus, ogas - pēc izvēles).

6

Vēlams uz nakti ielikt ledusskapī, lai ievelkas.

Iesūtīja: burunduki

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!