25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab."Selgas" šokolādes cepumu paciņas25 grozīnes25 grieksti1 gab.bundža vārīts iebiezinātais pilnpiens ar cukuru saldie salmiņi krāsainas konfektes
Sagatavošana
1
Sadrupina 2 paciņas "Selgas" šokolādes cepumu (vēlams ne pārāk smalki), iemaisa 25 g rozīnes un 25 g sakapātu riekstu (jebkādu) - es nopirku paciņu maisījuma "Studentu brokastis" un maisīju iekšā (protams, ne jau visu, bet ~50 g).
2
Tam visam uzlej bundžu vārītā iebiezinātā pilnpiena ar cukuru un samaisa.
3
No masas veido ezīša formu.
4
Izveidoto ezīti apsmērē ar ½ bundžiņu tāda paša vārītā pilnpiena.
5
Ņem saldos salmiņus, lauž uz pusēm un sasprauž kā eža adatas. Acīm un deguntiņam izmanto krāsainas konfektes (bet var likt arī augļus, ogas - pēc izvēles).
6
Vēlams uz nakti ielikt ledusskapī, lai ievelkas.
Iesūtīja: burunduki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit