Neceptā siera kūka ar laima piešprici un karameļu mērci
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei:
100 g
100 g cepumi "Selga"
cepumi "Selga"
100 g
100 g mīksts sviests
mīksts sviests
Krēmam:
250 g
250 g krēmsiers
krēmsiers
250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums
100 g
100 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. laims
laims
15 g
15 g želatīns
želatīns
 
karameļu mērce pasniegšanai
karameļu mērce pasniegšanai
  • Kūkas bez cepšanas
  • Siera kūkas
  • Romantiskas vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ziedi, došanās kopīgos piedzīvojums un mīļu vārdu pateikšana ir vien daži no veidiem, kā iepriecināt savu otro pusīti, mammu, vecmammu vai māsu Starptautiskajā sieviešu dienā. Viena no patiesākajām rūpju izpausmēm var būt arī paša spēkiem pagatavota garda maltīte, tādēļ izcilais šefpavārs un "Maxima Latvija" garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās ar viegli pagatavojamas un izdevīgas siera kūkas recepti, ar ko palutināt savas mīļās sievietes 8. martā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus sasmalcina un samaisa ar sviestu līdz veidojas vienmērīga konsistence. Iegūto masu izlīdzina traukā cieši piespiežot pie pamatnes.

    Želatīnu pārlej ar 50 g ūdens un atstāj, lai uzbriest.

    Traukā sajauc krēmsieru ar laima sulu un sarīvētu mizu.

    Atsevišķā traukā uzputo saldo krējumu ar cukuru un pievieno ūdens peldē izkausēto želatīnu.

    Saldo krējumu sajauc ar krēmsiera masu un pārlej cepuma pamatnei.

    Atstāj uz 4 h ledusskapī atdzesēties. Pasniedz ar karameļu mērci.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.