Neceptā šokolādes kūka ar riekstiem, zefīriem un sāļajiem kliņģerīšiem
Foto: Veronika Ļevša

Kārdinoša šokolādes kūka bez cepšanas – ar grauzdētiem riekstiem, zefīriem un sāļajiem kliņģerīšiem. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sastāvdaļas norādītas 18 cm diametra kūkas veidnei.

Melno šokolādi un pusi sviesta liek bļodā un izkausē karsta ūdens peldē.

Sāļos kliņģerus sadrupina palielos gabalos, pievieno kausētajai šokolādei un apmaisa. Masu klāj kūkas veidnē un nolīdzina ar karotes gludo pusi. Virsū liek plānās plāksnītēs sagrieztu zefīru. Liek veidni ledusskapī.

Piena šokolādi ar atlikušo sviestu izkausē karsta ūdens peldē, pievieno riekstus, visu labi samaisa un liek virs zefīra kārtas.

Liek veidni ledusskapī vismaz uz vienu stundu.

Kūku dekorē ar grauzdētām auzu pārslām.

Neceptā šokolādes kūka ar riekstiem, zefīriem un sāļajiem kliņģerīšiem
Foto: Veronika Ļevša

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form