Neceptā šokolādes kūka ar riekstiem, zefīriem un sāļajiem kliņģerīšiem
Foto: Veronika Ļevša
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
100 g
100 g piena šokolāde
piena šokolāde
50 g
50 g sviests
sviests
1-2
1-2 zefīrs
zefīrs
pēc garšas
pēc garšas grauzdēti zemesrieksti vai citi grauzdēti rieksti
grauzdēti zemesrieksti vai citi grauzdēti rieksti
pēc garšas
pēc garšas sāļie kliņģerīši vai brokastu pārslas
sāļie kliņģerīši vai brokastu pārslas
 
grauzdētas auzu pārslas dekoram
grauzdētas auzu pārslas dekoram
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Kārdinoša šokolādes kūka bez cepšanas – ar grauzdētiem riekstiem, zefīriem un sāļajiem kliņģerīšiem. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sastāvdaļas norādītas 18 cm diametra kūkas veidnei.

    Melno šokolādi un pusi sviesta liek bļodā un izkausē karsta ūdens peldē.

    Sāļos kliņģerus sadrupina palielos gabalos, pievieno kausētajai šokolādei un apmaisa. Masu klāj kūkas veidnē un nolīdzina ar karotes gludo pusi. Virsū liek plānās plāksnītēs sagrieztu zefīru. Liek veidni ledusskapī.

    Piena šokolādi ar atlikušo sviestu izkausē karsta ūdens peldē, pievieno riekstus, visu labi samaisa un liek virs zefīra kārtas.

    Liek veidni ledusskapī vismaz uz vienu stundu.

    Kūku dekorē ar grauzdētām auzu pārslām.

    Neceptā šokolādes kūka ar riekstiem, zefīriem un sāļajiem kliņģerīšiem
    Foto: Veronika Ļevša

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form