20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maizes zupas maisījums12 zemenes800 mlvaniļas jogurts200 gskābs krējums30 gželatīns "pūšamais" putukrējums aerosolā pēc garšascukurs
Sagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni.
2
Cepamajā formā ar noņemamu malu ieliek cepamo papīru. Ieber veikalā nopērkamo maizes zupas maisījumu (izvēlas maisījumu bez sauso augļu piedevas) un izlīdzina, atsājot 2 ĒK.
3
Sagatavo krēmu. Bļodā samaisa jogurtu ar skābu krējumu. Iemaisa atliktās 2 ĒK maizes zupas maisījuma un cukuru pēc garšas.
4
Želatīnu izkausē karsta ūdens peldē, lej klāt krēmam un iemaisa.
5
Lej krēmu virs maizes zupas pamatnes, liek kūku ledusskapī uz pāris stundām, lai krēms sastingtu.
6
Pirms pasniegšanas dekorē ar zemenēm un putukrējumu.
Iesūtīja: Balsana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit