Rasols ar divu veidu desām
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3-4
3-4 vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
 
doktora desa un žāvēta desa
doktora desa un žāvēta desa
 
svaigs un marinēts gurķis
svaigs un marinēts gurķis
2-3
2-3 vārītas olas
vārītas olas
1
1 sīpols
sīpols
 
skābs krējums
skābs krējums
 
majonēze
majonēze
1 TK
1 TK sinepes
sinepes
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Gaļas salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Nedaudz citāds rasols, kurā tiek izmantotas divu veidu desas, kā arī gan svaigi, gan marinēti gurķi. Izmēģini!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visus produktus sagriež smalkos salmiņos (arī olu un sīpolu) un sajauc ar mērci, kas pagatavota no krējuma un majonēzes (vienādās proporcijās).

    Marinētus gurķu var aizstāt ar marinētām sēnēm - salāti būs pikantāki.

    Ja vēlas, salātiem var pievienot kaperus - arī tie piešķirs pikantu sāļumu.

    Desas daudzums - atkarīgs no garša izjūtām un gaumes, tomēr ņem vērā, ka proporcija ir "pusi uz pusi" - tikpat daudz doktordesas, cik žāvētās desas.

    Arī gurķu daudzums salātos ir pēc izjūtas. Noteikums viens - "puse uz pusi".

    Iesūtīja: chipok

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form