Neparastā ābolkūka ar cukura glazūru
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Neparastā ābolkūka ar saldi - skābo glazūru.

Sastāvdaļas sajauc un mīklu ieliek uz 40 minūtēm ledusskapī.

Atdzesēto mīklu sadala divās daļās un plāni izrullē. Pirmo kārtu liek veidnē un pa virsu ābolu šķēles, ko pirms tam izmērcē izspiestā citrona sulā. Liek virsū otru kārtu un liek cepties 180 grādos 40 minūtes.

Viena citrona sulu, sajauc ar pūdercukuru, veido glazūru, kas pēc konsistences līdzinās krējumam. Pārlej kūkai un mazliet patur vēl karstajā krāsnī.

::!

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti