Garneļu, vīnogu un ananāsu salāti ar turku jogurtu
Foto: Aija Lietiņa
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pavisam neparasta salātu recepte, kuru iesaka MansDraugs.lv redaktore Aija Lietiņa. Nododam to vērtējumam un izmēģināšanai arī jums!

Garneles liek bļodā kopā ar mazajām vīnogām bez kauliņiem, ananasa gabaliņiem un sagrieztu Ķīnas kāpostu. Ja nu pa rokai ir vienīgi vīnogas ar kauliņiem, tās nāksies griezt uz pusēm un kauliņus ņemt ārā.

Salātu sastāvdaļām pa virsu liek dažas ēdamkarotes ar turku jogurtu (pēc garšas), kā arī uzber dažas karotītes cukura.

Visu kārtīgi apmaisa bļodā un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form