Garneļu, vīnogu un ananāsu salāti ar turku jogurtu
Foto: Aija Lietiņa
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g garneles
garneles
 
vīnogas bez kauliņiem
vīnogas bez kauliņiem
 
konservēti ananasi gabaliņos
konservēti ananasi gabaliņos
 
Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts
 
turku jogurts
turku jogurts
 
cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Augļu un ogu salāti
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam neparasta salātu recepte, kuru iesaka MansDraugs.lv redaktore Aija Lietiņa. Nododam to vērtējumam un izmēģināšanai arī jums!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garneles liek bļodā kopā ar mazajām vīnogām bez kauliņiem, ananasa gabaliņiem un sagrieztu Ķīnas kāpostu. Ja nu pa rokai ir vienīgi vīnogas ar kauliņiem, tās nāksies griezt uz pusēm un kauliņus ņemt ārā.

    Salātu sastāvdaļām pa virsu liek dažas ēdamkarotes ar turku jogurtu (pēc garšas), kā arī uzber dažas karotītes cukura.

    Visu kārtīgi apmaisa bļodā un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form