720Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens100 gmandeles300 gsviests100 gsaldais krējums100 gkorintes vai rozīnes3 gab.vārīti olu dzeltenumi200 gpūdercukurs vaniļa citrona miziņa
Sagatavošana
1
Sviestu ar garšvielām un pūdercukuru saputo, caur sietu izberž olas dzeltenumus un pievieno sviestam.
2
Šo masu sajauc ar samaltu biezpienu.
3
Korintes vai rozīnes iepriekš nomazgā un noplaucē.
4
Apgrauzdē un sasmalcina riekstus, ko iemaisa masā, tad pievieno saputotu krējumu.
5
Iegūto masu liek formā, kas izklāta ar marli, vai tortes formā ar noņemamu apmali un liek ledusskapī līdz rītam.
6
Izliek uz stikla, māla vai porcelāna šķīvja, rotā ar saputotu sviestu, rozīnēm.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit