Nevārīta pasha
Foto: DELFI
3.8333 6
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt nākamajā dienā

Nevārīta pasha ar vaniļu un mandelēm.

Sviestu ar garšvielām un pūdercukuru saputo, caur sietu izberž olas dzeltenumus un pievieno sviestam.

Šo masu sajauc ar samaltu biezpienu.

Korintes vai rozīnes iepriekš nomazgā un noplaucē.

Apgrauzdē un sasmalcina riekstus, ko iemaisa masā, tad pievieno saputotu krējumu.

Iegūto masu liek formā, kas izklāta ar marli, vai tortes formā ar noņemamu apmali un liek ledusskapī līdz rītam.

Izliek uz stikla, māla vai porcelāna šķīvja, rotā ar saputotu sviestu, rozīnēm.

Iesūtīja: Elitiņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form