Foto: DELFI
Nevārīta pasha ar vaniļu un mandelēm.
720Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gbiezpiens100 gmandeles300 gsviests100 gsaldais krējums100 gkorintes vai rozīnes3 gab.vārīti olu dzeltenumi200 gpūdercukurs vaniļa citrona miziņa

Sagatavošana

1

Sviestu ar garšvielām un pūdercukuru saputo, caur sietu izberž olas dzeltenumus un pievieno sviestam.

2

Šo masu sajauc ar samaltu biezpienu.

3

Korintes vai rozīnes iepriekš nomazgā un noplaucē.

4

Apgrauzdē un sasmalcina riekstus, ko iemaisa masā, tad pievieno saputotu krējumu.

5

Iegūto masu liek formā, kas izklāta ar marli, vai tortes formā ar noņemamu apmali un liek ledusskapī līdz rītam.

6

Izliek uz stikla, māla vai porcelāna šķīvja, rotā ar saputotu sviestu, rozīnēm.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!