Foto: DELFI

Ātri pagatavojams un ļoti veselīgs paēdiens, ko likt uz maizītes vai ar ko aizdarīt krāsnī ceptus kartupeļus un siļķi. Ja sarkanais sīpols šķiet par sīvu, aizstāj to ar šalotes sīpolu. Vasarā droši piegriez klāt smalki sakapātus redīsus.

10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gbiezpiens1 saujasīpolloki1 saujadilles2 gab.sarkanais sīpols250 gskābais krējums

Sagatavošana

1

Vājpiena biezpienu sajauc ar 12% krējumu. Ja domā par slaido līniju, pusi krējuma aizstāj ar grieķu jogurtu.

2

Pievieno smalki sakapātas dilles, lociņus un sarkanos sīpolus.

3

Visu rūpīgi apmaisa. Pēc garšas pievieno maķenīt svaigi maltus piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!