Kūka ar aprikozēm un mandeļu skaidiņām
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lepnā Noras aprikožu vai citu augļu kūka viesībām.

Sviestu, cukuru, vaniļas cukuru un sāli saputo.

Pievieno pa vienai olas, tad izspiestu citrona sulu.

Miltus samaisa ar cepamo pulveri, iemaisa.

Ja nepieciešams, pielej drusku pienu - mīkla nedrīkst būt pārāk šķidra, bet arī ne cieta.

Mīklu liek apaļajā kūkas formā (cepampapīrs!).

Aprikozes noskalo, pārgriež uz pusēm, izņem kaulus un pusītes liek uz mīklas, viegli piespiežot.

Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un cep ~ 40 minūtes 180 grādos.

Apsteidzot jautājumus - aprikozu vietā var ņemt arī plūmes, mango, nektarīnus un droši vien arī citus augļus.

Iesūtīja: Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form