20Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gvistas fileja eļļa sāls kajēnas pipari100 mlkokosriekstu piens0.5 TKsvaigs koriandrs0.5 TKčili1 gab.garais gurķis (neliels) ledus salāti basmati vai savvaļas rīsi4 ĒKskābs krējums sāls citronu sula
Sagatavošana
1
Liek vārīties rīsus.
2
Vistas fileju sagriež kubiņos un apcep sakarsētā eļļā, uzkaisa sāli un kajēnas piparus.
3
Pielej kokosriekstu pienu, pievieno sasmalcinātu koriandru (vai pētersīli) un sasmalcinātu čili piparu. Visu sautē uz lēnas uguns ~ 5 minūtes.
4
Gurķi pārgriež gareniski uz pusēm, ar tējkaroti izgrebj sēklas. Gurķi sagriež salmiņos.
5
Vistu un gurķi kopā ar salātu lapām kārto uz šķīvjiem.
6
Samaisa mērces sastāvdaļas un pārlej vistai.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit