Noras dārzeņu krēmzupa ar sēnēm
Foto: Shutterstock
5.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltītei kā restorānā - Noras dārzeņu krēmzupa ar sēnēm.

Kartupeļus, seleriju, puravu, ķiploku un 150 g sēnes notīra, sīki sagriež.

Katliņā izkausē 2 ĒK sviesta, tajā ~ 5 minūtes sautē dārzeņus un sēnes. Pielej 200 ml buljona, uzliek vāku un uz nelielas liesmas sautē ~ 12 minūtes.

Sablendē, vienlaikus iemaisot saldo krējumu un atlikušo buljonu. Zupu uzvāra, pēc garšas pieliek sāli un piparus.

Mārrutkus samaisa ar skābu krējumu, pieliek sāli un piparus.

Pannā izkausē 1 ĒK sviesta, tajā īsi apcep plānās šķēlītēs sagrieztas atlikušās sēnes.

Zupu lej šķīvjos, vidū liek apceptās sēnes, krējuma – mārrutku maisījumu. Pārkaisa ar sakapātiem lociņiem.

Iesūtīja: Nora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form