Foto: Shutterstock
Īpaši iecienītā Noras olu liķiera kūka.

::rcepte::

Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem.

Olas, pūdercukuru un vaniļas cukuru saputo ar mikseri krēmīgā masā, pakāpeniski pielej eļļu un olu liķieri, iemaisa.

Miltus, cieti un cepamo pulveri samaisa un izsijā uz olu – liķiera masas. Maisa, kamēr izveidojas gluda mīkla.

Kūkas veidni (26 cm diametrā vai kēksa formu) ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Lej iekšā mīklu, šauj cepeškrāsnī un cep ~ 90 minūtes.

100Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
5 gab.olas250 gpūdercukurs2 gab.vaniļas cukurs paciņā250 mleļļa250 mlolu liķieris125 gmilti125 gkartupeļu milti1 gab.cepamais pulveris mazā paciņa rīvmaize taukvielas

Sagatavošana

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!