Sastāvdaļas:
- /8 gab./
- 250 g kviešu miltu
- 25 g rauga
- 150 g kefīra istabas temperatūrā
- 2 - 3 ĒK izkausēta sviesta
- šķipsna sāls
- 1 TK cukura
- 50 ml remdena ūdens
- 1 ĒK kartupeļu miltu
- ~ 75 g izlobītu saulespuķu sēkliņu
2. Izmīca vēlreiz, sadala 8 daļās, izveido apaļas maizītes un liek uz plāts, kas apklāta ar ceppapīru. Ar asu nazi viegli iegriež katrai maizītei krustiņu. Apsedz un raudzē 15 minūtes.
3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Ūdeni sajauc ar cieti, apsmērē maizītes un apkaisa ar sēklām. Cep ~ 20 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit