Foto: Shutterstock
Noras viltotais zaķis viltotā kažokā no kārtainās mīklas.
60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
400 gsaldēta kārtainā mīkla0.5 gab.sīpols1 gab.paprika10 golīvas500 gmalta liellopa gaļa2 ĒKķiploku kečups sāls pipari kaltēts oregano pētersīļi150 gsiers (Čederas vai Klostera)1 gab.ola sezama sēklas

Sagatavošana

1

Kārtaino mīklu atkausē, kā norādīts uz iepakojuma, izrullē ~ 45 cm kvadrātā.

2

Sīpolu apcep, pievieno sagrieztu papriku (var daži gab. konservētas paprikas)un uz mazas liesmas pasautē (ja ņem konservēto papriku, to, protams, necep), atdzesē.

3

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.

4

Maltajai gaļai pieliek kečupu, sāli, piparus, garšvielas, papriku, sakapātas olīvas, samīca.

5

Masu liek uz mīklas, atstājot brīvas malas, pārkaisa ar sarīvētu vai kubiņos sagrieztu sieru. Mīklu no vienas malas sarullē, kārtīgi aizspiež malas un galus.

6

Satīto rulli apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar sezama sēkliņām, liek cepeškrāsnī uz plāts, kas apklāta ar cepamo papīru.

7

Cep 10 minūtes, tad samazina karstumu līdz 175 grādiem un cep vēl 30 minūtes. Ļauj padzist ~ 10 minūtes, ar asu nazi griež šķēlēs.

Iesūtīja: Noras viltotais zaķis viltotā kažokā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!