Nūdeles ar garnelēm un cūkgaļu
Foto: Shutterstock
3.0000 3
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad gribas ko īpašāku, tad pagatavo nūdeles ar garnelēm un cūkgaļu.

Nūdeles izvāra. Garneles noskalo un notecina. Cūkgaļu sagriež šaurās sloksnītēs. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, ķiplokus saspiež.

Vokpannā vai dziļajā pannā uzkarsē eļļu, apcep makaronus, izņem, noliek siltumā.

Pannā apcep cūkgaļu, pievieno garneles, viegli sakultu olas baltumu.

Pievieno ķiplokus, sīpolus, rīsu vīnu, cep 2 minūtes.

Iebiezina ar kukurūzas cieti, pārlej sezama eļļu un iemaisa nūdeles.

Pēc garšas pievieno sojas mērci un piparus.

Iesūtīja: Danito

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form