Makaronu un saldētu zirnīšu zupa
Foto: Shutterstock
5.0000 3
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 ml
800 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
50 g
50 g seleriju kāti
seleriju kāti
50 g
50 g burkāni
burkāni
50 g
50 g saldētas cukurzirņu pākstis vai saldēti zirņi
saldētas cukurzirņu pākstis vai saldēti zirņi
80 g
80 g nūdeles vai citi makaroni
nūdeles vai citi makaroni
30 g
30 g siers (var nebūt))
siers (var nebūt))
2 ĒK
2 ĒK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardā nūdeļu zupa ar zaļo zirnīšu pākstīm un citiem dārzeņiem. Ātrām un gardām pusdienām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā ielej dārzeņu buljonu un uzkarsē.

    Notīra selerijas un burkānus. Zirņu pākstis sagriež četrās daļās vai sīkāk, selerijas un 1/2 burkānu sagriež tievās strēmelītēs vai sarīvē uz ļoti rupjas rīves. Atlikušos burkānus sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves.

    Visus dārzeņus saber buljonā un vāra uz mazas uguns 4–5 minūtes. Pievieno nūdeles un vāra vēl 5 minūtes, beigās pielej balzama etiķi. Gatavo zupu ielej dziļās tasēs un pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form