Foto: Shutterstock
Ogas želejā dažādām ballītēm vai ikdienas kārumam.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

želatīns cukurs ogu kompots kanēlis

Sagatavošana

1

Sagatavo želatīnu - iejauc aukstā ūdenī, lai uzbriest, tad lej ūdenī, kurā ir arī pievienots ogu sīrups, pievieno cukuru, lai saldāks un uzvāra (bet nepārvārīt).

2

Saliek trauciņos ogas (var būt jebkādas ogas kas ir sagatavotas ziemai kompotos - plūmītes upenes zemenes dzērvenes mellenes) - no katra veida pa biškum, lai sanāk ogu asorti.

3

Pārlej ar uzvārīto sīrupu.

4

Atdzesē un liek ledusskapī, lai sarecē.

5

Izgāž uz šķīvīšiem, dekorē ar ogām un pasniedz.

Iesūtīja: Evita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!