40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
želatīns cukurs ogu kompots kanēlis
Sagatavošana
1
Sagatavo želatīnu - iejauc aukstā ūdenī, lai uzbriest, tad lej ūdenī, kurā ir arī pievienots ogu sīrups, pievieno cukuru, lai saldāks un uzvāra (bet nepārvārīt).
2
Saliek trauciņos ogas (var būt jebkādas ogas kas ir sagatavotas ziemai kompotos - plūmītes upenes zemenes dzērvenes mellenes) - no katra veida pa biškum, lai sanāk ogu asorti.
3
Pārlej ar uzvārīto sīrupu.
4
Atdzesē un liek ledusskapī, lai sarecē.
5
Izgāž uz šķīvīšiem, dekorē ar ogām un pasniedz.
Iesūtīja: Evita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit