Ogu sorbets ar skābā krējuma krēmu
Foto: DELFI
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
SORBETAM
SKĀBĀ KRĒJUMA PUTĀM
MAIZES DRUMSTALĀM
DEKORĒŠANAI
pēc garšas
pēc garšas

Šis ir viegls un gaisīgs deserts, kas ļaujas eksperimentiem atkarībā no ēdāju vēlmēm. Recepti iesaka krodziņa "Pils ķēķis" saimniece Ilze Briede.

Gatavo sorbetu - saldētās ogas liek blenderī, pievieno cukuru un olas baltumu, visu sablendē viendabīgā masā.

Skābo krējumu (tam jābūt vismaz 25% treknam) saputo ar cukuru.

Uz pannas sviestā apgrauzdē rudzu maizes drumstalas, pievieno maltas linsēklas un ātri apgrauzdē arī tās.

Kārto visu caurspīdīgā glāzē vai burciņā, liekot kārtām - sāk ar saldēto ogu sorbetu, tad liek rudzu maizi, tad skābā krējuma putas. Dekorē ar svaigām ogām un pūdercukuru.

Kārtas var papildināt ar bezē cepumiem, putukrējumu vai svaigām ogām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form