Pildītas olas ar tunci
Foto: Publicitātes attēls
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 vārītas olas
vārītas olas
1 bundžiņa
1 bundžiņa tuncis savā sulā vai eļļā
tuncis savā sulā vai eļļā
3 ĒK
3 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts
1/2 TK
1/2 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Olu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Nedaudz pikantas pildītās olas – ar tunci un Dižonas sinepēm. Labs veids, kā notiesāt Lieldienās neapēstās olas vai pasniegt viesiem interesantu uzkodu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vārītās olas sagriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus.

    Viendabīgā konsistencē sablenderē grieķu jogurtu, sinepes, tunci (bez šķidruma vai eļļas) un olu dzeltenumus, pievienojot sāli un melnos piparus.

    Olu baltumus piepilda ar iegūto masu, un ēdiens gatavs!

    Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Sludinājumi