20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 vārītas olas1 gab.bundža tuncis savā sulā vai eļļā3 ĒKgrieķu jogurts0.5 TKDižonas sinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Sagatavošana
1
Vārītās olas sagriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus.
2
Viendabīgā konsistencē sablenderē grieķu jogurtu, sinepes, tunci (bez šķidruma vai eļļas) un olu dzeltenumus, pievienojot sāli un melnos piparus.
3
Olu baltumus piepilda ar iegūto masu, un ēdiens gatavs!
Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit