
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 vārītas olas
vārītas olas1 bundžiņa
1 bundžiņa tuncis savā sulā vai eļļā
tuncis savā sulā vai eļļā3 ĒK
3 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts1/2 TK
1/2 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipariNedaudz pikantas pildītās olas – ar tunci un Dižonas sinepēm. Labs veids, kā notiesāt Lieldienās neapēstās olas vai pasniegt viesiem interesantu uzkodu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Vārītās olas sagriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus.
Viendabīgā konsistencē sablenderē grieķu jogurtu, sinepes, tunci (bez šķidruma vai eļļas) un olu dzeltenumus, pievienojot sāli un melnos piparus.
Olu baltumus piepilda ar iegūto masu, un ēdiens gatavs!
Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Comment Form

