Foto: Shutterstock
Olas kartupeļu "ligzdiņā" - sātīgām un gardām pusdienām.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
4 gab.olas7 gab.vārīti kartupeļi2 gab.sīpoli2 gab.tomāti sviests malti melnie pipari sāls zaļumi

Sagatavošana

1

Vārītus kartupeļus samīca, pievieno smalki sagrieztus un apceptus sviestā sīpolus un tomātus. Samaisa.

2

Kartupeļu biezputru liek ietaukotā veidnē. Kartupeļu biezputrā ar karoti izveido iedobes un tajās iesit pa olai. Pārkaisa sāli un piparus.

3

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz olas gatavas. Izņem un pārkaisa sagrieztus zaļumus.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!