Olas mundierī ar jauniem kartupeļiem un gailenēm
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 Balticovo brīvo vistu olas
Balticovo brīvo vistu olas
4 saujas
4 saujas gailenes
gailenes
8-12
8-12 jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1
1 timiāna zariņš
timiāna zariņš
1
1 šalotes sīpols
šalotes sīpols
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Citi ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • "Restorāns 3" saimnieka un šefpavāra Ērika Dreibanta recepte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošana

    Gailenes un kartupeļi

    Uz pannas sviestā apcepam smalki sagrieztu šaloti, gailenes un iepriekš uzvārītus jaunos kartupeļus.

    Pievienojam timiānu, kā arī pēc garšas sāli un piparus. Kad viss apcepies, pievienojam lauku zaļumus un servējam šķīvjos.

    Ola mundierī

    Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un uz lēnas uguns liek vārīties olas – bez čaumalas.

    Olas vārām 3-5 min, un pēc tam ar putu karoti izņemam un liekam šķīvī. Pārberam ar svaigi maltiem pipariem.

    #pieliecolu

    Ja esi tikpat liels olu fans kā es un tavā virtuvē ir brīva vieta virtuves kombainam, piedalies konkursā #pieliecolu! Viss, kas tev jādara, ir jāpagatavo savs iecienītākais ēdiens, kurā paslēpusies ola, un jāpublicē tā savā "Facebook" profilā ar tēmturi #pieliecolu. Vairāk par noteikumiem un balvām lasi šeit.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form