Foto: Publicitātes foto
"Restorāns 3" saimnieka un šefpavāra Ērika Dreibanta recepte.

Pagatavošana

Gailenes un kartupeļi

Uz pannas sviestā apcepam smalki sagrieztu šaloti, gailenes un iepriekš uzvārītus jaunos kartupeļus.

Pievienojam timiānu, kā arī pēc garšas sāli un piparus. Kad viss apcepies, pievienojam lauku zaļumus un servējam šķīvjos.

Ola mundierī

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un uz lēnas uguns liek vārīties olas – bez čaumalas.

Olas vārām 3-5 min, un pēc tam ar putu karoti izņemam un liekam šķīvī. Pārberam ar svaigi maltiem pipariem.

#pieliecolu

Ja esi tikpat liels olu fans kā es un tavā virtuvē ir brīva vieta virtuves kombainam, piedalies konkursā #pieliecolu! Viss, kas tev jādara, ir jāpagatavo savs iecienītākais ēdiens, kurā paslēpusies ola, un jāpublicē tā savā "Facebook" profilā ar tēmturi #pieliecolu. Vairāk par noteikumiem un balvām lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!