Olu kultenis ar chorizo desu
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātrām un sātīgām brokastīm – olu kultenis ar čorizo desas gabaliņiem. Tā kā desas gabaliņi ir pietiekami sāļi, sāli kultenim vari nepievienot.

Čorizo desu sagriež gabaliņos un apcep uz pannas aptuveni piecas minūtes, līdz tā kraukšķīga.

Tikmēr sakuļ olas. Sakultās olas lej uz pannas pie desas gabaliņiem, klāt pieliek arī skābo krējumu.

Cep olu kulteni, regulāri to apmaisot, aptuveni trīs minūtes, līdz olas mīkstas.
Pasniedz, kamēr vēl silts, pa virsu kaisot lociņus vai citus zaļumus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form