10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
60 gčorizo desa4 olas2 ĒKskābais krējums zaļumi pasniegšanai
Sagatavošana
1
Čorizo desu sagriež gabaliņos un apcep uz pannas aptuveni piecas minūtes, līdz tā kraukšķīga.
2
Tikmēr sakuļ olas. Sakultās olas lej uz pannas pie desas gabaliņiem, klāt pieliek arī skābo krējumu.
3
Cep olu kulteni, regulāri to apmaisot, aptuveni trīs minūtes, līdz olas mīkstas.
4
Pasniedz, kamēr vēl silts, pa virsu kaisot lociņus vai citus zaļumus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit