Olu kultenis ar kūpinātu lasi
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 olas
olas
100 ml
100 ml piens
piens
 
sāls
sāls
 
malti baltie pipari
malti baltie pipari
naža gals
naža gals sviests
sviests
50-100 g
50-100 g kūpināts lasis
kūpināts lasis
2 šķēles
2 šķēles grauzdiņi
grauzdiņi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Kā iesākt dienu lieliski? Pagatavojot ideālu olu kulteni, kas kusīs mutē. Pasniedz to ar kūpinātu lasi uz grauzdiņa, lai būtu ērtāka ēšana.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas iesit bļodā, pārlej ar pienu un pievieno sāli un piparus. Masu sakuļ, līdz iegūta vienmērīga konsistence.

    Nelielā pannā izkausē sviestu – to dara uz mazas uguns, lai sviests nepārkarst.

    Pannā ielej olu masu un ļauj tai gatavoties 20-30 sekundes nemaisot. Pēc tam ar koka lāpstiņu olu masu no ārmalām sabīda uz iekšu – svarīgi ir olas nepārmaisīt, lai kultenis veidotos gaisīgs.

    Kulteni viegli apmaisa, turpinot cept, līdz olu masa ir gatava.

    Pannu noņem no plīts un atstāj, lai kultenis pabeidz gatavoties karstuma tvaikos.

    Kultenī iemaisa kūpināta laša gabaliņus. To pasniedz, liekot uz grauzdiņa, kas apsmērēts ar sviestu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form