Olu pastēte
Foto: Lisa Williams / cc
4.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 olas
olas
50 g
50 g sviests
sviests
2-3 ĒK
2-3 ĒK majonēze
majonēze
1 TK
1 TK franču sinepes
franču sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Olu uzkodas
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Pasaules Virtuve
  • Mūsmājās vārītas olas ir cieņā. Vīrs brokastīs paģēr divas, bērni, protams, arī! Nekā nebija, šādi būs lētāk! Recepte noderēs, kad olu ir maz, bet ēdāju daudz. Vai, gluži pretēji - kad olas ir ļoti daudz, piemēram, pēc Lieldienām!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra cietas olas. Nedaudz atdzesē un tad noloba.

    Olas ar dakšu saspiež mazākos gabalos. Pievieno mīkstu sviestu un sāli, samaisa.

    Tad pievieno majonēzi un sinepes, atkal visu samaisa.

    Pēc tam ar rokas blenderi sablendē viendabīgā masā.

    Pagaršo, vai pēc garšas ok. un var servēt galdā. Mūsmājās garšoja ar grauzdētu baltmaizi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form