Foto: Shutterstock
Tradicionālais un gardais olu - piena liķieris.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 gab.olu dzeltenumi500 gcukurs0.5 lpiens1 gab.paciņa vaniļas cukura170 mlspirts

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus sakuļ ar 200 g cukura.

2

Pienu, 300 g cukuru un vaniļas cukuru karsē, bet nevāra.

3

Karstajā pienā iekuļ olu dzeltenumus ar cukuru.

4

Maisot karsē un seko, lai nesaiet kunkuļos.

5

Noņem no uguns, atdzesē – ik pa laikam maisot.

6

Atdzisušā masā iemaisa 170 ml spirta.

7

Virsū būs putiņas, bet tās var nosmelt krūzītē un tāpat ar karotīti izlaizīt, pārējo lej pudelē.

Iesūtīja: Sinilga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!