Foto: DELFI
Olu un medus saldējums - gardam desertam, ko var papildināt ar ogām vai mērcēm.
210Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

saldais krējums medus olu dzeltenumi

Sagatavošana

1

Saputo saldo krējumu ar medu. Otrā traukā saputo olu dzeltenumus (uz 100 ml saldā krējuma jāliek viens olas dzeltenums) ar medu. Tad samaisa putukrējumu kopā ar olu dzeltenumiem un liek saldētavā.

2

Ik pēc kādām 30 minūtēm ieteicams apmaisīt. Kādās 3 stundās sasalst un ir gatavs saldējums.

3

To var izmantot kā pamatmasu dažādiem saldējumu paveidiem. Man patika ka dikti vienkārši un ātri, īpaši neķēpājoties, realizējams.

Iesūtīja: esenif

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!