Olu vraps marokāņu gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. pilngraudu tortilja
pilngraudu tortilja
100 g
100 g turku zirņi
turku zirņi
1 gab.
1 gab. neliela ķiploka daiviņa
neliela ķiploka daiviņa
2 ĒK
2 ĒK pētersīļi, lociņi
pētersīļi, lociņi
2 gab.
2 gab. olas
olas
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Varbūt ir pienācis laiks izmēģināt kaut ko eksotiskāku! Pusdienām vai vakariņām var pagatavot veselīgu vrapu jeb tīstoklīti marokāņu gaumē. Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē nelielu nepiedegošu pannu, pievieno eļļu, sīpolus, ķiplokus un turku zirņus, un cep vienu minūti, nepārtraukti maisot.

    Sakuļ olas ar garšvielām un ielej pannā. Turpina cept, nepārtraukti maisot, līdz olas ir izcepušās līdz sev tīkamai gatavībai.

    Ar karoti ievieto izceptās olas pilngraudu vrapa vidū. Pārkaisa pētersīļus.

    Pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas. Pasniedz sagrieztu uz pusēm.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.