4.3333 3
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vieglai maltītei - gardā omlešzupa.

Pa 2 olām sakuļ, pieliek sāli un var arī zaļumus, kādas garšvielas.

Olas lej uz pannas un izcep to sakulto olu kā pankūku no abām pusēm. Labāk cept uz mazas uguns, jo tad tik strauji apakša neizcepas un vieglāk to pankūku apgriezt bez saplīšanas. Kopā kādas 3 pankūkas uz 3 - 4l buljona vajag.

Kad pankūkas atdzisušas, tad sagriež smalkās strēmelēs. Garumu un biezumu katrs pats variē - kādas tās strēmeles grib.

Uzliek katlā ūdeni vārīties, pievieno kubiņu vai beramo buljonu, uzvāra un liek iekšā sagriezto omleti. Pagaida, kamēr pirmo burbuli uzmet un ņem no uguns nost.

Klāt liek smalki sakapātas dilles, lociņus, pētersīļus.

Iesūtīja: nopuuta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form