Ananāsu nomizo, sagriež kubiņos, pārkaisa pūdercukuru un pārlej rumu.
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās.
Dzeltenumus saberž ar pūdercukuru, līdz tie paliek balti, tad pievieno pienu, cieti, nedaudz vanilīna un samaisa. Iecilā baltumus.
Pannu uzkarsē, izkausē sviestu, ielej olu kulteni un cep no abām pusēm. Omletes vidū kārto ananāsu gabaliņus un omleti saloka uz pusēm. Omleti liek uz ietaukotas cepamās veidnes un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.
Gatavo omleti pārlej ar rumu, pievieno cukuru. Pirms pasniegšanas rumu aizdedzina.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit