Foto: Shutterstock
Omlete ar ananāsiem un rumu pasniedzama – ugunīgi!

Ananāsu nomizo, sagriež kubiņos, pārkaisa pūdercukuru un pārlej rumu.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās.

Dzeltenumus saberž ar pūdercukuru, līdz tie paliek balti, tad pievieno pienu, cieti, nedaudz vanilīna un samaisa. Iecilā baltumus.

Pannu uzkarsē, izkausē sviestu, ielej olu kulteni un cep no abām pusēm. Omletes vidū kārto ananāsu gabaliņus un omleti saloka uz pusēm. Omleti liek uz ietaukotas cepamās veidnes un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.

Gatavo omleti pārlej ar rumu, pievieno cukuru. Pirms pasniegšanas rumu aizdedzina.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!