Omlete ar lokiem
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Omleti ar lokiem var ēst tāpat vai pasniegt kā piedevu pie kūpinātas vai žāvētas zivs.

Lokus smalki sagriež. Olas sakuļ ar pienu, lokiem, pipariem un sāli. Kuļ līdz veidojas putas.

Pannu uzkarsē, izkausē sviestu, uzlej olu kulteni un cep uz mazas uguns gatavu.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form