
Omleti ar lokiem var ēst tāpat vai pasniegt kā piedevu pie kūpinātas vai žāvētas zivs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lokus smalki sagriež. Olas sakuļ ar pienu, lokiem, pipariem un sāli. Kuļ līdz veidojas putas.
Pannu uzkarsē, izkausē sviestu, uzlej olu kulteni un cep uz mazas uguns gatavu.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.