
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK eļļa cepšanai
eļļa cepšanai4
4 olas
olas8-10
8-10 ķirštomāti
ķirštomāti8-10
8-10 mini mocarellas bumbiņas
mini mocarellas bumbiņas pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas oregano
oregano baziliks dekoram
baziliks dekoramOmlete ir viena no populārākajām brokastu izvēlēm. Sulīgi ķirštomāti, mocarellas bumbiņas un aromātiskais baziliks piešķirs šim ēdienam saulainās Itālijas garšu nianses.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pannā sakarsē eļļu. Bļodiņā iesit olas un sakuļ ar dakšiņu.
Lej olu masu pannā, virsū pamīšus izkārto ķirštomātus un mocarellas bumbiņas.

Pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmas turpina cept, līdz olas ir sarecējušas.

Liek omleti uz šķīvja, pārkaisa ar garšvielām, dekorē ar bazilika lapiņām.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.