Omlete ar mocarellu un ķirštomātiem
Foto: Jolanta Roze
1.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Omlete ir viena no populārākajām brokastu izvēlēm. Sulīgi ķirštomāti, mocarellas bumbiņas un aromātiskais baziliks piešķirs šim ēdienam saulainās Itālijas garšu nianses.

Pannā sakarsē eļļu. Bļodiņā iesit olas un sakuļ ar dakšiņu.

Lej olu masu pannā, virsū pamīšus izkārto ķirštomātus un mocarellas bumbiņas.

Omlete ar mocarellu un ķirštomātiem
Foto: Jolanta Roze

Pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmas turpina cept, līdz olas ir sarecējušas.

Omlete ar mocarellu un ķirštomātiem
Foto: Jolanta Roze

Liek omleti uz šķīvja, pārkaisa ar garšvielām, dekorē ar bazilika lapiņām.

Omlete ar mocarellu un ķirštomātiem
Foto: Jolanta Roze

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form