Foto: Shutterstock
Īpaši bagātīga omlete ar šitake sēnēm, cūkgaļu un bambusu dzinumiem.

Šitake sēnes 30 minūtes mērcē siltā ūdenī, notecina sietā, nogriež sīkstos kātiņus un cepurītes.

Sēnes, cūkgaļu un bambusu dzinumus sagriež sloksnītēs.

Ingveru nomizo un sīki sakapā. Sīpolus sagriež sīkos gredzentiņos.

Sakuļ olas, pieliek sāli un piparus un pievieno ūdenī iemaisītu kukurūzas cieti.

Vokpannā vai dziļā pannā uzkarsē 2 ĒK eļļas.

Tajā 1 minūti stipri apcep bambusa dzinumus, sēnes, sīpolus un ingveru.

Izņem no pannas un iemaisa sakultajās olās.

Pannā no jauna uzkarsē 2 ĒK eļļas, lej olu masu un mērenā karstumā apcep no abām pusēm, līdz omlete kļūst gaiši brūna.

Gatavo omleti apslaka ar sezama eļļu, pārloka uz pusēm.

Iesūtīja:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!