Foto: Shutterstock
Apnikusi tradicionālā omlete? Pamēģini omleti ar zaļajiem zirnīšiem.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
6 olas160 gsiers1.5 glāzespiens4 ĒKzaļie zirnīši3 ĒKeļļa pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno olas, eļļu un samaisa.

2

Pievieno sāli, zirnīšus. Pakāpeniski iemaisa pienu un kuļ, līdz veidojas viendabīga masa.

3

Pannu uzkarsē, ieziež ar sviestu, uzlej masu, uzliek vāku un cep uz mazas uguns, līdz omlete gatava.

Padoms: zirnīšus var pievienot olu masai beigās, tad zirnīši būs veseli un ēdienam būs cits izskats.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!