Tasty
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
Selgas cepumi
Selgas cepumi
2
2 paciņas biezpiens
paciņas biezpiens
1
1 paciņa saldā krējuma
paciņa saldā krējuma
1
1 paciņa želatīna
paciņa želatīna
 
ievārījums
ievārījums
 
piens
piens
2 ĒK
2 ĒK kakao
kakao
 
marmelādes konfektes
marmelādes konfektes
Glazūrai:
 
sviests
sviests
 
cukurs
cukurs
 
kakao
kakao
 
piens
piens
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Oriģinālā Māriņas recepte - cepumu tortei ar biezpiena,marmelādes un ievārījuma pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem želatīnu un iemērc 3-4 ĒK remdena ūdens. Noliek, lai uzbriest.

    Ņem saldo krējumu, pievieno 2-3 ĒK cukura, vanilīna un saputo.

    Ielej bļodiņā pienu. Paņem pirmās kārtas cepumus un mērc ar rakstaino pusi pienā, lai līdzenā puse nesamērcējas. Tad saliek tos ar sauso pusi uz leju. Biezpienam piejauc 4/5 putukrējuma un pielej želatīnu, kamēr masa ir šķidra, izmaisa un sadala biezpienu uz pusēm. Vienai pusei klāt pievieno kakao, otrai smalki sagrieztas marmelādes konfektes.

    Cepumiem klājam virsū biezpienu ar marmelādi, tad atkal cepumu kārtu, ievārījumu, atkal cepumus, tad biezpienu ar kakao un atkal cepumus. Pa malām apkārt ar nazi apsmērē atlikušo putukrējumu un apber ar cepumu drupačām.

    Izkausē katliņā sviestu, pievieno cukuru, kakao un mazliet piena. Mazliet atdzesē, un lēnām ar karoti lej virsū kūkai.

    Iesūtīja: Riku Raka

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form