Oriģinālie siera un timiāna radziņi
Foto: Dana Blūma
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g pilngraudu auzu milti (Dana izmantoja "Herkuless")
pilngraudu auzu milti (Dana izmantoja "Herkuless")
100 g
100 g rīsu milti
rīsu milti
50 ml
50 ml vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
300 g
300 g siers bez laktozes
siers bez laktozes
2 gab.
2 gab. olas
olas
pēc garšas
pēc garšas kaltēts timiāns
kaltēts timiāns
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Tiem, kas dod priekšroku sātīgākām uzkodām un sāļiem našķiem, noteikti patiks radziņi ar sieru un timiānu. Tos ir viegli pagatavot, turklāt, iesaiņojot glītā iepakojumā, tā būs lieliska dāvana.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    "Jau vairākus gadus Ziemassvētku dāvanas gatavoju pati. Katram izvēlos to, kas viņam vislabāk garšo! Tieši ar šādām dāvaniņām var vislabāk pārsteigt un pievienot slepeno sastāvdaļu – mīlestību," atklāj ēdienu blogere un "Instagram" konta @manavirtuve autore Dana Blūma.

    Sieru sarīvē uz smalkās rīves.

    Visas sastāvdaļas, izņemot timiānu, liek palielā bļodā un kārtīgi samīca viendabīgā masā.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz ~220 grādiem.

    Cepešpannā ieklāj cepamo papīru, tad no visas mīklas veido radziņus. Visus pārkaisa ar timiānu.

    Cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes.

    Pasniedz siltus, taču lieliski garšo arī atdzesēti!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form