Tiem, kas dod priekšroku sātīgākām uzkodām un sāļiem našķiem, noteikti patiks radziņi ar sieru un timiānu. Tos ir viegli pagatavot, turklāt, iesaiņojot glītā iepakojumā, tā būs lieliska dāvana.

"Jau vairākus gadus Ziemassvētku dāvanas gatavoju pati. Katram izvēlos to, kas viņam vislabāk garšo! Tieši ar šādām dāvaniņām var vislabāk pārsteigt un pievienot slepeno sastāvdaļu – mīlestību," atklāj ēdienu blogere un "Instagram" konta @manavirtuve autore Dana Blūma.

40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gpilngraudu auzu milti (Dana izmantoja "Herkuless")100 grīsu milti50 mlvīnogu kauliņu eļļa300 gsiers bez laktozes2 gab.olas pēc garšaskaltēts timiāns

Sagatavošana

1

Sieru sarīvē uz smalkās rīves.

2

Visas sastāvdaļas, izņemot timiānu, liek palielā bļodā un kārtīgi samīca viendabīgā masā.

3

Uzkarsē cepeškrāsni līdz ~220 grādiem.

4

Cepešpannā ieklāj cepamo papīru, tad no visas mīklas veido radziņus. Visus pārkaisa ar timiānu.

5

Cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes.

Pasniedz siltus, taču lieliski garšo arī atdzesēti!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!