20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gpākšu pupiņas1 sarkana paprika ķiploka daiviņas2 ĒKeļļa0.5 TKsāls0.25 TKpipari
Sagatavošana
1
Noskalo pākšu pupiņas. Papriku noskalo un izņem sēkliņas. Nomizo ķiploku.
2
Pupiņas sagriež 2-3 daļās. Papriku sagriež sloksnītēs.
3
Veselas ķiploka daiviņas, papriku un pupiņas 7-8 min vāra katlā sakarsētā eļļā. Pievieno sāli un piparus.
Gatavu ēdienu pasniedz ar svaigu baltmaizi. Ja vēlas kā piedevu var pasniegt ceptas zivis, kā arī desas vai gaļas izstrādājumus, piemēram, kūpinātu šķiņķi.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit