Foto: Shutterstock
Pākšu pupiņas ar ķiplokiem sātīgai piedevai vai karstām uzkodām.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gpākšu pupiņas1 sarkana paprika ķiploka daiviņas2 ĒKeļļa0.5 TKsāls0.25 TKpipari

Sagatavošana

1

Noskalo pākšu pupiņas. Papriku noskalo un izņem sēkliņas. Nomizo ķiploku.

2

Pupiņas sagriež 2-3 daļās. Papriku sagriež sloksnītēs.

3

Veselas ķiploka daiviņas, papriku un pupiņas 7-8 min vāra katlā sakarsētā eļļā. Pievieno sāli un piparus.

Gatavu ēdienu pasniedz ar svaigu baltmaizi. Ja vēlas kā piedevu var pasniegt ceptas zivis, kā arī desas vai gaļas izstrādājumus, piemēram, kūpinātu šķiņķi.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!