close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi

Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi

Array ( [id] => 52146609 [title] => Grilējam kebabus: kā uzvērt malto gaļu uz iesma, lai tā nekristu oglēs [lead] => Kebabs mums lielākoties asociējas ar kebabnīcu piedāvājumu un milzīgiem, ap savu asi rotējošiem gaļas klučiem. Šo Kaukāzā un Austrumu zemēs iecienīto, garšvielām bagāto gaļas ēdienu var pagatavot arī no maltās gaļas un cept uz grila. Kebaba masu nav nepieciešams marinēt dienām ilgi un arī izcepas tie pavisam ātri, tādēļ grila sezonā kebabs ir lieliska alternatīva mūžīgajam šašlikam. Šoreiz apgūsim Turcijas kulinārājās tradīcijās iecienītu veidu, kā uzvērt uz iesma maltās gaļas masu, lai cepoties kebabi nesāktu deformēties un krist oglēs. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/grilejam-kebabus-ka-uzvert-malto-galu-uz-iesma-lai-ta-nekristu-ogles.d?id=52146609 [picture_alt] => Grilējam kebabus: kā uzvērt malto gaļu uz iesma, lai tā nekristu oglēs [publish_date] => 2020-05-26 16:09:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Ys0V2n-bfc8/kebabi-iesmi-grilesana-52170373.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/MGJ4ufzapmI/kebabi-iesmi-grilesana-52170373.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/K8yVFvZCry0/kebabi-iesmi-grilesana-52170373.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/5_007cIgkmk/kebabi-iesmi-grilesana-52170371.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/7M0e3RI8BpQ/kebabi-iesmi-grilesana-52170363.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/sPMwh7Qqyos/kebabi-iesmi-grilesana-52170371.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/pyrhz4R5mhs/kebabi-iesmi-grilesana-52170369.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Dh_Av1ydSqs/kebabi-iesmi-grilesana-52170369.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Grilējam kebabus: kā uzvērt malto gaļu uz iesma, lai tā nekristu oglēs 

(1)

Array ( [id] => 51917587 [title] => Foto recepte: kā pagatavot ideālās burgermaizītes [lead] => Mājās ceptiem burgeriem ir virkne priekšrocību. Varam tos komplektēt, izvēloties savas iecienītākās sastāvdaļas, un iztikt bez nevēlamām piedevām. Lielākais mājas burgeru mīnuss ir tāds, ka parasti izvēlamies veikalā nopērkamās burgermaizītes, īpaši nebēdājot par to sastāvu un svaiguma pakāpi. Nākamreiz, pošoties burgeru ballītei, nepaslinko maizītes izcept mājās. Pufīgas, čaganas un debešķīgi smaržojošas bulciņas ar kraukšķīgām sezama sēkliņām tavus burgerus iecels jaunā kvalitātē. Pārbaudītu recepti iesaka "Facebook" domubiedru grupas "Hunting & Cooking Latvija" dalībniece Lauma Zīle. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-ka-pagatavot-idealas-burgermaizites.d?id=51917587 [picture_alt] => Foto recepte: kā pagatavot ideālās burgermaizītes [publish_date] => 2020-02-26 14:07:06 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/0elSc57AHxw/jolo-virtuve-210-51917619.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/oSFCVmUXPEM/jolo-virtuve-210-51917619.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/c4FbBWGb9GU/jolo-virtuve-210-51917619.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/T3PDsesLaew/jolo-virtuve-210-51917617.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/x14T0gX2AE0/jolo-virtuve-210-51917609.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/sZ6swOQNcS8/jolo-virtuve-210-51917617.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VkyX9RdcNzI/jolo-virtuve-210-51917617.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LMCawI0A5IY/jolo-virtuve-210-51917617.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: kā pagatavot ideālās burgermaizītes 

Array ( [id] => 51667397 [title] => Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi [lead] => Pilngraudu tortiljas, svaigi dārzeņu salāti bez taukvielām, liesa jogurta mērce un pannā bez eļļas cepta, sulīga vista fileja - ēst garšīgi ir iespējams arī bez kaitējuma figūrai, apvienojot visas augšminētās sastāvdaļas gardum gardā kebabā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-figurai-draudzigie-vistas-filejas-kebabi.d?id=51667397 [picture_alt] => Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi [publish_date] => 2019-11-26 13:42:46 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/eJx70mXshRU/ae7895ddc23d86ab3d-51667451.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/NWgv2ZXVxo8/ae7895ddc23d86ab3d-51667451.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/45qD4yXMMt4/ae7895ddc23d86ab3d-51667451.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/AJvrxuV7Kss/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/iA78VPCSKmI/ae7895ddc23d86ab3d-51667441.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Po8UJSq_xwU/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/JLTcB1yoBCM/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RjB7tQWQ9Ok/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi 

529

Array ( [id] => 51483076 [title] => Ātras un sātīgas sviestmaizes: vienkāršas receptes bērna launaga kārbiņai [lead] => Mācību gada sākums atgriež mūs ikdienas rutīnā, kuras neatņemama daļa ir ēdienkartes plānošana. Bērna launaga kārbiņa ik rītu vecākiem var sagādāt galvassāpes – ko lai tajā ieliek, lai bērns labprāt ēstu? Pēdējā laikā, pieaugot kvalitatīvās maizes piedāvājumam, launaga kārbiņas klasika – sviestmaizes – ir atkal populārāko ēdienu topā. Tādēļ ēdienu blogeris un divu bērnu tēvs Kaspars Virsnītis ( @MyFoodbloger ) iesaka, kā tās pagatavot un iepakot. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/atras-un-satigas-sviestmaizes-vienkarsas-receptes-berna-launaga-karbinai.d?id=51483076 [picture_alt] => Ātras un sātīgas sviestmaizes: vienkāršas receptes bērna launaga kārbiņai [publish_date] => 2019-09-23 14:12:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/_mG21CWjUZU/sviestmaizes-skola-51483325.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/WN963l5DKt0/sviestmaizes-skola-51483323.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7cD6QDacALg/sviestmaizes-skola-51483319.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/mbWTmQ6wEzM/sviestmaizes-skola-51483325.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/zCjRIn7EHZ4/sviestmaizes-skola-51483315.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TbRkYgHazQg/sviestmaizes-skola-51483325.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tEQmprjb4SU/sviestmaizes-skola-51483321.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ce9ZIrYV1qU/sviestmaizes-skola-51483321.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātras un sātīgas sviestmaizes: vienkāršas receptes bērna launaga kārbiņai 

(1)

Array ( [id] => 51419917 [title] => Vistas kebabs ar kāpostu un tomātu salātiem un ķiploku jogurta mērci [lead] => Kebabs Latvijas virtuvē ir salīdzinoši nesen, taču strauji iekarojis mūsu simpātijas. Kebabu gan parasti baudām, apmeklējot kādu ātrās ēdināšanas iestādi un tikai retais izmēģinājis to pagatavot mājās, jo šķiet – laba kebaba pagatavošanai nepieciešams iemaņas un speciālas ierīces gaļas grilēšanai, tomēr tā nebūt nav – gardu kebabu var pagatavot arī mājās cepeškrāsnī. Recepti iesaka pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vistas-kebabs-ar-kapostu-un-tomatu-salatiem-un-kiploku-jogurta-merci.d?id=51419917 [picture_alt] => Vistas kebabs – mājas recepte [publish_date] => 2019-08-31 10:11:49 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/vut4uwDNjiw/vistas-kebabs-majas-recepte-51419931.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/aoBGOB0lhQw/vistas-kebabs-majas-recepte-51419929.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Z_lQEc50lnc/vistas-kebabs-majas-recepte-51419925.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/PTVNPiW3ElE/vistas-kebabs-majas-recepte-51419931.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QAD9EUbCeEg/vistas-kebabs-majas-recepte-51419921.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/n57IVLwNRus/vistas-kebabs-majas-recepte-51419931.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zgLwKSIhabQ/vistas-kebabs-majas-recepte-51419927.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/SBQBoA0-A3I/vistas-kebabs-majas-recepte-51419927.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vistas kebabs ar kāpostu un tomātu salātiem un ķiploku jogurta mērci 

Array ( [id] => 51413059 [title] => Kebabs ar pašceptu lavaša maizi no Renāra Purmaļa [lead] => Lavašs un kebabi jau ilgāku laiku ir atrodami gan mūsu restorānu ēdienkartēs, gan lielveikalu plauktos un mājas ballītēs. Pavārs Renārs Purmalis piedāvā izmēģināt visu pagatavot pašiem, sākot jau ar lavaša cepšanu, turklāt, droši dodoties arī piknikā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kebabs-ar-pasceptu-lavasa-maizi-no-renara-purmala.d?id=51413059 [picture_alt] => Kebabs ar pašceptu lavaša maizi no Renāra Purmaļa [publish_date] => 2019-08-29 11:40:36 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/7hsaYBXkM5M/529d95d678e9193f14-51413083.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/nYm-Zu5qzrU/529d95d678e9193f14-51413081.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/YuEEhOAlip0/529d95d678e9193f14-51413077.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/m6F0qWGQk1o/529d95d678e9193f14-51413083.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/byqCFgrszRg/529d95d678e9193f14-51413073.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/YGzuUE0VwtA/529d95d678e9193f14-51413083.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4_24paZicDM/529d95d678e9193f14-51413079.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/fHd8QWEOiy8/529d95d678e9193f14-51413079.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kebabs ar pašceptu lavaša maizi no Renāra Purmaļa 

(1)

Array ( [id] => 51305259 [title] => Tītara burgers ar pētersīļu pesto [lead] => Gardus un veselīgus burgerus vari pagatavot mājās. Protams, tas prasīs mazliet vairāk pūļu, nekā ieiet tuvējā ātrās ēdināšanas restorānā un laiski pagaidīt, kamēr tavu ēdienu uztaisa kāds cits, tomēr mājās gatavots burgers noteikti ir šo pūļu vērts. Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" piedāvā recepti tītara burgeram ar pētersīļu pesto. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/titara-burgers-ar-petersilu-pesto.d?id=51305259 [picture_alt] => Tītara burgers ar pētersīļu pesto [publish_date] => 2019-08-04 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/iWotzu_nMrw/d6e515d38039c3ba9f-51305319.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/pq2uQvaGJ5Y/d6e515d38039c3ba9f-51305317.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/TBdX3Leb9sI/d6e515d38039c3ba9f-51305313.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3hly-AqmNpI/d6e515d38039c3ba9f-51305319.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/E3WQTLZclW0/d6e515d38039c3ba9f-51305309.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-_2ojtGaJQ0/d6e515d38039c3ba9f-51305319.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9Baya2xmUG4/d6e515d38039c3ba9f-51305311.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ieYQRVzhbXA/d6e515d38039c3ba9f-51305315.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tītara burgers ar pētersīļu pesto 

Array ( [id] => 51222067 [title] => 22 sāļie krēmi un smēriņi groziņu un lavaša pildījumam [lead] => Klāt kārtējā ballīte un uz ātru roku jāsarūpē uzkodas? Sāļie groziņi ir lielisks risinājums, bet ar ko tos pildīt, lai jau atkal nebūtu jāķeras pie mūžīgajiem siera salātiem? Lūk, 22 receptes vienkārši pagatavojamiem sāļajiem krēmiem, ko varēsi ātri sapildīt groziņos, ievīstīt lavašā, satīt tortiljā vai žigli ieziest starp divām apgrauzdētām tostermaizēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/22-salie-kremi-un-smerini-grozinu-un-lavasa-pildijumam.d?id=51222067 [picture_alt] => 22 sāļie krēmi un smēriņi groziņu un lavaša pildījumam [publish_date] => 2019-06-28 15:05:37 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/-y8wpG5fcb8/salie-grozini-51229915.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/5GpvCpYTcXk/salie-grozini-51229913.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/iIXEph4_j60/salie-grozini-51229909.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/FwBNGZ2OFJA/salie-grozini-51229915.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ZFBHad605HU/salie-grozini-51229905.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8g_xXbfOu6o/salie-grozini-51229915.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bUuI2KKqLfk/salie-grozini-51229911.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/t5cwovMWff0/salie-grozini-51229911.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
22 sāļie krēmi un smēriņi groziņu un lavaša pildījumam 

3136

Array ( [id] => 50891759 [title] => Kraukšķīgie vistas filejas kumosiņi ar fetas sieru salātlapu 'ligzdiņās' [lead] => "Šis tiešām ir ļoti garšīgs pusdienu ēdiens! Vienam cilvēkam pietiekami ar vienu pildītu salātlapu. Es, aiz liela bada, apēdu divas un pēc tam jutu, ka bija par daudz, bet gan jau vīrieša cilvēks paprasītu vēl trešo. Un, kas nav mazāk svarīgi – bērniem arī garšo," tā recepti piesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kraukskigie-vistas-filejas-kumosini-ar-fetas-sieru-salatlapu-ligzdinas.d?id=50891759 [picture_alt] => Kraukšķīgie vistas filejas kumosiņi ar fetas sieru salātlapu 'ligzdiņās' [publish_date] => 2019-03-12 09:10:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/iHUCoWwEaIE/ff0355c824514de0e3-50891785.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/pvmjW_L6kRA/ff0355c824514de0e3-50891783.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Cja6PhdEa8U/ff0355c824514de0e3-50891785.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Ag031yb89SM/ff0355c824514de0e3-50891785.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PB_iI14iYHI/ff0355c824514de0e3-50891785.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/JpHzj1z18rg/ff0355c824514de0e3-50891781.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/LsWDR7h9gU0/ff0355c824514de0e3-50891785.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Y79Sd5gxysM/ff0355c824514de0e3-50891785.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kraukšķīgie vistas filejas kumosiņi ar fetas sieru salātlapu 'ligzdiņās' 

165

Array ( [id] => 50892143 [title] => Burgeri ar vistas gaļas bumbiņām Naura Brikmaņa gaumē [lead] => Katru gadu 9. martā pasaulē tiek svinēta Starptautiskā gaļas bumbiņu diena. Mazās maltās gaļas bumbiņas jau kopš seniem laikiem dažādās valstīs tiek gatavotas, pasniegtas un ēstas neskaitāmos veidos. Savu versiju par gaļas bumbiņu tēmu iesaka mūziķis un improvizators Nauris Brikmanis sadarbībā ar "Ikea" restorānu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/burgeri-ar-vistas-galas-bumbinam-naura-brikmana-gaume.d?id=50892143 [picture_alt] => Burgeri ar vistas gaļas bumbiņām Naura Brikmaņa gaumē [publish_date] => 2019-03-09 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/7opu9ToeKHU/ace5a5c8266de1bd0e-50892441.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Q4SufkacMpU/ace5a5c8266de1bd0e-50892443.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Kb7JdzqHJoc/ace5a5c8266de1bd0e-50892441.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/9v5XHfQ6XQ0/ace5a5c8266de1bd0e-50892443.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/g_IXZ9orc1Q/ace5a5c8266de1bd0e-50892437.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/L2qwaHhiZTs/ace5a5c8266de1bd0e-50892443.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/L-14M_pBsJo/ace5a5c8266de1bd0e-50892443.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GMZvHoLoETY/ace5a5c8266de1bd0e-50892439.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Burgeri ar vistas gaļas bumbiņām Naura Brikmaņa gaumē 

Array ( [id] => 50877889 [title] => Viltotais čebureks ar sēnēm, papriku un sieru kaloriju skaitītājiem [lead] => "Pilngraudu tortiljas patiešām ir īsts atradums ātrai, gardai un veselīgai maltītei. Ko tikai ar tām nevar sadarīt! Šoreiz izdomāju pagatavot viltoto čebureku ar šampinjoniem, papriku un sieru," tā recepti kaloriju skaitītājiem pieiesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/viltotais-cebureks-ar-senem-papriku-un-sieru-kaloriju-skaititajiem.d?id=50877889 [picture_alt] => Viltotais čebureks ar sēnēm, papriku un sieru kaloriju skaitītājiem [publish_date] => 2019-03-04 13:57:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/qOfZ3nTEQRs/443595c7cef4190a9e-50878055.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UojtItF-CC8/443595c7cef4190a9e-50878057.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/fBlNlkS9LD4/443595c7cef4190a9e-50878055.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/XZJtfhyz6oE/443595c7cef4190a9e-50878057.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/866bblA1RSc/443595c7cef4190a9e-50878057.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/DnMIA9lgn3g/443595c7cef4190a9e-50878057.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/yiVzMspkpbU/443595c7cef4190a9e-50878057.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Fa3q4HS2j2o/443595c7cef4190a9e-50878057.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Viltotais čebureks ar sēnēm, papriku un sieru kaloriju skaitītājiem 

Array ( [id] => 50852691 [title] => Tortiljas ar gaļas bumbiņām, sēnēm un svaigu jogurta mērci [lead] => Dažreiz pietiek ar vienu pamatrecepti, lai tālāk pagatavotu dažādus ēdienus. "Rimi" gardēde Signe Meirāne aicina kopā ar bērniem pagatavot gaļas bumbiņas, kas ir pamatrecepte citu ēdienu pagatavošanā. Tu, piemēram, vari izmantot tās kā tortilju pildījumu, papildinot ar ceptām sēnēm, jogurta mērci un citiem labumiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tortiljas-ar-galas-bumbinam-senem-un-svaigu-jogurta-merci.d?id=50852691 [picture_alt] => Tortiljas ar gaļas bumbiņām, sēnēm un svaigu jogurta mērci [publish_date] => 2019-02-22 12:54:16 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/P_nxsCGh5sA/208575c6fc002e3f34-50852709.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/9G8ZT29cR0w/208575c6fc002e3f34-50852711.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Cl0F7pNyzss/208575c6fc002e3f34-50852709.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/V3LnpZ-cq84/208575c6fc002e3f34-50852711.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oezvDgL4gZY/208575c6fc002e3f34-50852705.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/gIyXbc8QeuM/208575c6fc002e3f34-50852707.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/YRk1bboIaeY/208575c6fc002e3f34-50852711.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/A65daQkLLeo/208575c6fc002e3f34-50852711.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tortiljas ar gaļas bumbiņām, sēnēm un svaigu jogurta mērci 

Array ( [id] => 50827997 [title] => Trīskārtu piparotais steika sendvičs [lead] => "Liellopa gaļa prasa pavāra uzmanību – šo gaļu ir sevišķi svarīgi nepārcept, bet censties to pagatavot vidēji izceptu vai vidēji asiņainu. Ja tomēr sanācis liellopu pārcept un gaļa kļuvusi sīksta, iesaku glābt situāciju, sagriežot gaļu pēc iespējas plānākās šķēlītēs un iemarinējot saldskābā marinādē, piemēram, citrona, laima sulā vai balzametiķī, līdzsvarojot skābumu ar cukuru vai kļavu sīrupu," skaidro "Rimi" šefpavārs Normunds Baranovskis, piedāvājot trīskārtu piparotā steika recepti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/triskartu-piparotais-steika-sendvics.d?id=50827997 [picture_alt] => Trīskārtu piparotais steika sendvičs [publish_date] => 2019-02-15 09:53:23 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/daYgt_pvoNQ/0fe3c5c6519dfed0fd-50828007.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/rxQ4UGYUak4/0fe3c5c6519dfed0fd-50828005.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/e1Hho-kZpHY/0fe3c5c6519dfed0fd-50828005.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/YG-fGny7t3k/0fe3c5c6519dfed0fd-50828007.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/0dIOxyxmtpc/0fe3c5c6519dfed0fd-50828007.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Md8Q-wx298E/0fe3c5c6519dfed0fd-50828007.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/14hLpz3xUf0/0fe3c5c6519dfed0fd-50828007.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UyDN1T29Kvo/0fe3c5c6519dfed0fd-50828007.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Trīskārtu piparotais steika sendvičs 

Array ( [id] => 50783067 [title] => Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [lead] => Ja tiktu rīkots burgeru skaistuma konkurss, tad, ļoti iespējams, šie mazulīši plūktu uzvarētāja laurus, jo tie izskatās tik dzīvelīgi koši, daudzkrāsaini un apetītlīgi, gluži vai sadzirdami vilinot: "Apēd mani!" [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/smukburgeri-ar-plucinatu-cepeti-un-avokado-laima-kremu.d?id=50783067 [picture_alt] => Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [publish_date] => 2019-02-01 11:29:17 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/adgZ_n8Wyzo/052235c501f6bf2e3e-50783119.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/7YttvjTO-bs/052235c501f6bf2e3e-50783121.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8VT8mJfL0Qc/052235c501f6bf2e3e-50783119.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/v_5mqtfUtJU/052235c501f6bf2e3e-50783121.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MPB95wqQ_j4/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/v1QGTqezLYc/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SYomVTJnTJc/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GuMXU4_2vis/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu 

Array ( [id] => 50778449 [title] => Tortiljas ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [lead] => Retajā reizē, kad man kā nemedniekam bija tā laime tikt pie medījuma gaļas, nolēmu "paplosīties" virtuvē uz nebēdu. Eksperiments izdevās godam, tādēļ izaicinu arī tevi atkārtot šo garšu piedzīvojumu. Un nebīsties no garā sastāvdaļu saraksta – patiesībā darāmā nav nemaz tik daudz, jo lielāko daļu darbu tavā vietā paveiks cepeškrāsns un blenderis. Mežacūkas gaļu vari aizstāt ar citu medījumu, bet gana gards rezultāts izdosies arī no liellopa vai liesas cūkas gaļas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tortiljas-ar-plucinatu-cepeti-un-avokado-laima-kremu.d?id=50778449 [picture_alt] => Tortiljas ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [publish_date] => 2019-01-28 14:49:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/o9vpCM3HGyU/773e75c88b99cea677-50902081.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/9wi0beirl4s/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/BtAKepSYhHM/773e75c88b99cea677-50902081.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Xd7un4SCopA/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Zq7Vl-uA4II/773e75c88b99cea677-50902077.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/pdhupTvE3zg/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/yNT_S192sVM/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TjyZY96Wi48/773e75c88b99cea677-50902079.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tortiljas ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu 

Array ( [id] => 50761551 [title] => Ātrie lavaša pīrādziņi kaloriju skaitītājiem [lead] => "Ja nav daudz laika un vēlmes gatavot, bet gribas izcept gardus pīrādziņus, izmanto lavašu!" veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece piedāvā ātro recepti krāsnī ceptiem lavaša pīrādziņiem ar sulīgu biezpiena un lociņu pildījumu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/atrie-lavasa-piradzini-kaloriju-skaititajiem.d?id=50761551 [picture_alt] => Ātrie lavaša pīrādziņi kaloriju skaitītājiem [publish_date] => 2019-01-23 14:33:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/q88EC-DAci0/810d65c46d74cce7fe-50761569.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/kQyhz6T426w/810d65c46d74cce7fe-50761571.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/6kjKJOCw1E4/810d65c46d74cce7fe-50761569.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/0LyK6E216gY/810d65c46d74cce7fe-50761571.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Gajn8HajwvQ/810d65c46d74cce7fe-50761571.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Br92mFXgauE/810d65c46d74cce7fe-50761571.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/B6ks8DzgdN0/810d65c46d74cce7fe-50761567.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/6zDYtLFLUOs/810d65c46d74cce7fe-50761567.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātrie lavaša pīrādziņi kaloriju skaitītājiem 

Array ( [id] => 50743943 [title] => Brokoļu kebabs [lead] => "Varbūt pirms pieciem gadiem man brokoļu kebabs izklausītos apmēram tikpat kārdinošs kā trauku švammes sacepums ar kartona mērci, bet mūsdienās, kad brokolis ir viens no manām mīļākajām ēdamlietām, iedomāties šādu vārdu salikumu man ir tikpat gārdzoši patīkami kā Homēram Simpsonam pasapņot par virtuli. Šo recepti es domāju pāris dienas, līdz nevarēju nociesties un sāku gatavot," izaicinājuma "Neapēd zemeslodi!" laikā brokoļu kebaba recepti piedāvā bloga "Ēdamzāle" autore Maruta Rampāne. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/brokolu-kebabs.d?id=50743943 [picture_alt] => Brokoļu kebabs [publish_date] => 2019-01-16 10:00:50 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/wFC4ObhbfS4/b711d5c3ee5fa9fb42-50744283.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/R4qOZvZMrzY/b711d5c3ee5fa9fb42-50744281.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Gi6eU6eBhsA/b711d5c3ee5fa9fb42-50744283.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/9KdXTXJxXiQ/b711d5c3ee5fa9fb42-50744283.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Y_EM0eYjMHI/b711d5c3ee5fa9fb42-50744283.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_A-N_ty30IM/b711d5c3ee5fa9fb42-50744283.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/frf_Ia7zdoU/b711d5c3ee5fa9fb42-50744279.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/cDCtBedHO0Y/b711d5c3ee5fa9fb42-50744279.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Brokoļu kebabs 

Array ( [id] => 50639989 [title] => Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem [lead] => Ja no iepriekšējās maltītes pāri palikuši vistas cepeša vai grilēta cāļa atgriezumi, tad izmanto ceptās gaļas gabaliņus, lai 15 minūtēs pagatavotu tortiljas ar bagātīgu pildījumu. Recepti iesaka Dace Sproģe. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tortiljas-ar-vistu-gurkiem-un-marinetiem-sampinjoniem.d?id=50639989 [picture_alt] => Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem [publish_date] => 2018-12-26 09:54:16 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/lbS2O79-ZL8/149f45c07933c59a71-50640271.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/jQi7Vs5BDuk/149f45c07933c59a71-50640271.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/rWQnPbjv914/149f45c07933c59a71-50640269.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEQFBlh27YY/149f45c07933c59a71-50640271.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/lDN_rKIbmB8/149f45c07933c59a71-50640267.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zC4cxCgJUcY/149f45c07933c59a71-50640271.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bcNvVsanX-Y/149f45c07933c59a71-50640271.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/WKdZYE5mgJ0/149f45c07933c59a71-50640271.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem 

132

Array ( [id] => 50666245 [title] => Plucinātā cūkgaļa alū – burgeru un tortilju pildījumam [lead] => Plucināta cūkgaļa jeb "pulled pork" ir garšīga gan silta, gan auksta uz brokastmaizēm, bet burgeri ar karstu, mutē kūstošu gaļu.. tas ir īpašs stāsts. Kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa piedāvā izmēģināt divas receptes, kurām pievienot arī alu, lai atklātu jaunas garšu nianses. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/plucinata-cukgala-alu-burgeru-un-tortilju-pildijumam.d?id=50666245 [picture_alt] => Plucinātā cūkgaļa alū – burgeru un tortilju pildījumam [publish_date] => 2018-12-15 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/OI-M9xEdKdg/f815f5c1275b874e69-50666583.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/K7iugo5hhgQ/f815f5c1275b874e69-50666581.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/I0WDf13J5FY/f815f5c1275b874e69-50666581.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8xKZIPAhIWg/f815f5c1275b874e69-50666583.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vwfXFcPan48/f815f5c1275b874e69-50666583.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zhwcsTlVKso/f815f5c1275b874e69-50666583.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Msy5KxwTtTs/f815f5c1275b874e69-50666583.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Pr-7RzbPxjQ/f815f5c1275b874e69-50666583.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Plucinātā cūkgaļa alū – burgeru un tortilju pildījumam 

Array ( [id] => 50516729 [title] => Video: Katrīnes Saulietes burgeri salātlapās [lead] => Ja drēgnajos rudens un ziemas vakaros ir vēlme pagatavot ko gardu un pavisam vienkāršu vakariņām ģimenes lokā, iesakām izmēģināt Katrīnes Saulietes burgeru recepti, kas, papildināta ar "Coca-Cola", garšos neatkārtojami. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/video-katrines-saulietes-burgeri-salatlapas.d?id=50516729 [picture_alt] => Video: Katrīnes Saulietes burgeri salātlapās [publish_date] => 2018-10-29 08:20:18 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/_xkA2Z1kX3I/reklamraksti-2017-7772-50516787.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/WtIBA0KGhl0/reklamraksti-2017-7772-50516789.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/D7968144FvA/reklamraksti-2017-7772-50516787.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ajqe41NxglE/reklamraksti-2017-7772-50516789.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1zDQ2e77aus/reklamraksti-2017-7772-50516783.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5agvcmInZ-8/reklamraksti-2017-7772-50516789.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/pn8OHqZll0I/reklamraksti-2017-7772-50516789.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9eKn-8Y_slI/reklamraksti-2017-7772-50516789.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => video ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Video: Katrīnes Saulietes burgeri salātlapās 

1 . lapa no 3

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.