close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Medījuma gaļas ēdieni

Medījuma gaļas ēdieni

Array ( [id] => 50245713 [title] => 23 pīles pagatavošanas veidi par godu medību sezonas atklāšanai [lead] => Latvijā ir vairāk nekā 35 tūkstoši mednieku, no tiem aktīvi aptuveni 25 tūkstoši. 10. augustā Latvijā tika atklāta ūdensputnu medību sezona , kas tradicionāli ir liels notikums mednieku aprindās, tādēļ tam par godu sarūpējām bagātīgu pīles gaļas ēdienu recepšu kolekciju. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/23-piles-pagatavosanas-veidi-par-godu-medibu-sezonas-atklasanai.d?id=50245713 [picture_alt] => 23 pīles pagatavošanas veidi par godu medību sezonas atklāšanai [publish_date] => 2019-08-15 16:10:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/iYSi__ZzIe0/pile-vista-panna-51365239.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/sJ8jEKqBAzI/pile-vista-panna-51365237.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/FhGKnwkxYw0/pile-vista-panna-51365233.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/z8zPQnZ9NfM/pile-vista-panna-51365239.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/8GKCDFAAWPE/pile-vista-panna-51365229.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/fkJNYNfVJWo/pile-vista-panna-51365239.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/nao1CgMgIKg/pile-vista-panna-51365231.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/fiqn205Z_SU/pile-vista-panna-51365231.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
23 pīles pagatavošanas veidi par godu medību sezonas atklāšanai 

(1) 209

Array ( [id] => 50783067 [title] => Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [lead] => Ja tiktu rīkots burgeru skaistuma konkurss, tad, ļoti iespējams, šie mazulīši plūktu uzvarētāja laurus, jo tie izskatās tik dzīvelīgi koši, daudzkrāsaini un apetītlīgi, gluži vai sadzirdami vilinot: "Apēd mani!" [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/smukburgeri-ar-plucinatu-cepeti-un-avokado-laima-kremu.d?id=50783067 [picture_alt] => Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [publish_date] => 2019-02-01 11:29:17 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/adgZ_n8Wyzo/052235c501f6bf2e3e-50783119.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/7YttvjTO-bs/052235c501f6bf2e3e-50783121.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8VT8mJfL0Qc/052235c501f6bf2e3e-50783119.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/v_5mqtfUtJU/052235c501f6bf2e3e-50783121.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MPB95wqQ_j4/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/v1QGTqezLYc/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SYomVTJnTJc/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GuMXU4_2vis/052235c501f6bf2e3e-50783117.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu 

Array ( [id] => 50782905 [title] => Lēni cepts mežacūkas ciskas cepetis ātrā karija marinādē [lead] => Šajā receptē mežacūkas cisku vari aizstāt ar citu medījumu, bet gards un sulīgs cepetis izdosies arī no liellopa vai cūkas gaļas. Nebīsties no garā sastāvdaļu saraksta – patiesībā darāmā nav daudz, jo lielāko daļu darbu tavā vietā paveiks ledusskapis, cepeškrāsns un blenderis. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/leni-cepts-mezacukas-ciskas-cepetis-atra-karija-marinade.d?id=50782905 [picture_alt] => Lēni cepts mežacūkas ciskas cepetis ātrā karija marinādē [publish_date] => 2019-01-31 14:57:16 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/x9u8wBWZ-Ro/690af5c501e0b4ec9d-50783021.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/U2IEyiVIXkQ/690af5c501e0b4ec9d-50783023.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/fNo9sAR8Usc/690af5c501e0b4ec9d-50783021.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4cYzaXbnBOM/690af5c501e0b4ec9d-50783023.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/WTfD3Crpv1c/690af5c501e0b4ec9d-50783019.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/u2I4_zGdZ-w/690af5c501e0b4ec9d-50783023.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/92b-sr7bpss/690af5c501e0b4ec9d-50783023.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/7_moIdjndw0/690af5c501e0b4ec9d-50783023.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Lēni cepts mežacūkas ciskas cepetis ātrā karija marinādē 

Array ( [id] => 50778449 [title] => Tortiljas ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [lead] => Retajā reizē, kad man kā nemedniekam bija tā laime tikt pie medījuma gaļas, nolēmu "paplosīties" virtuvē uz nebēdu. Eksperiments izdevās godam, tādēļ izaicinu arī tevi atkārtot šo garšu piedzīvojumu. Un nebīsties no garā sastāvdaļu saraksta – patiesībā darāmā nav nemaz tik daudz, jo lielāko daļu darbu tavā vietā paveiks cepeškrāsns un blenderis. Mežacūkas gaļu vari aizstāt ar citu medījumu, bet gana gards rezultāts izdosies arī no liellopa vai liesas cūkas gaļas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tortiljas-ar-plucinatu-cepeti-un-avokado-laima-kremu.d?id=50778449 [picture_alt] => Tortiljas ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu [publish_date] => 2019-01-28 14:49:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/o9vpCM3HGyU/773e75c88b99cea677-50902081.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/9wi0beirl4s/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/BtAKepSYhHM/773e75c88b99cea677-50902081.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Xd7un4SCopA/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Zq7Vl-uA4II/773e75c88b99cea677-50902077.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/pdhupTvE3zg/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/yNT_S192sVM/773e75c88b99cea677-50902083.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TjyZY96Wi48/773e75c88b99cea677-50902079.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tortiljas ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu 

Array ( [id] => 50741915 [title] => Brieža gaļas ēdieni: 14 receptes no kotletēm līdz tartaram [lead] => Kaut gan mielošanās ar brieža steiku vai tumīgu sautējumu ir mednieku privilēģija, tomēr šo vērtīgo gaļas veidu vajadzētu iekļaut ēdienkartē katram gaļēdājam, jo īpaši ziemas periodā, kad pašmāju briežu audzētāju piedāvājums ir visplašākais. Ja tev palaimējies tikt pie brieža gaļas gabala, skaidrosim, kā no tā pagatavot gan vienkāršas kotletes vai zupu, gan tādas delikateses kā tartaru un basturmu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/brieza-galas-edieni-14-receptes-no-kotletem-lidz-tartaram.d?id=50741915 [picture_alt] => Brieža gaļas ēdieni: 14 receptes no kotletēm līdz tartaram [publish_date] => 2019-01-15 16:24:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/2L_Y61kWHqM/medijuma-cepetis-gala-50393477.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/qHrJ-kEf954/medijuma-cepetis-gala-50393479.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/gbAOp2FJPLY/medijuma-cepetis-gala-50393477.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/RJvl0w0URRw/medijuma-cepetis-gala-50393479.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/lwWOfJUx9J4/medijuma-cepetis-gala-50393473.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/GTtL5jPtx68/medijuma-cepetis-gala-50393475.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/GNfqG2Ehps8/medijuma-cepetis-gala-50393479.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/yIptg8ABOZE/medijuma-cepetis-gala-50393479.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Brieža gaļas ēdieni: 14 receptes no kotletēm līdz tartaram 

(1)

Array ( [id] => 50598683 [title] => Brieža gaļas un spinātu sautējums ar kārtainās mīklas 'cepurīti' [lead] => Bagātīgs brieža gaļas sautējums ar spinātiem un sarkanvīnu garšos vēl labāk, ja nobeigumā pārklāsi to ar kārtaino mīklu un iešausi cepeškrāsnī, līdz virskārta apcepusies kārdinoši zeltaina. Brieža gaļu droši var aizstāt arī ar liellopu vai teļu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/brieza-galas-un-spinatu-sautejums-ar-kartainas-miklas-cepuriti.d?id=50598683 [picture_alt] => Brieža gaļas un spinātu sautējums ar kārtainās mīklas 'cepurīti' [publish_date] => 2018-12-21 11:47:20 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/RFvaDwG7oGs/sautejums-pusdienas-50598981.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/tui0RJkr7Qc/sautejums-pusdienas-50598983.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/0Wb3AebZjXs/sautejums-pusdienas-50598981.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/omW5FRyaegI/sautejums-pusdienas-50598983.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/X-QMHGBSG_A/sautejums-pusdienas-50598983.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/QRoUk-PfSQo/sautejums-pusdienas-50598979.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/aNnGm6lbKDM/sautejums-pusdienas-50598979.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/vgpd2LSbyuo/sautejums-pusdienas-50598979.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Brieža gaļas un spinātu sautējums ar kārtainās mīklas 'cepurīti' 

Array ( [id] => 50644125 [title] => Video recepte: Stirnas aknu pastēte šefpavāra Jāņa Zvirbuļa izpildījumā [lead] => "Kas tad ir nepieciešams, lai pagatavotu ideālu pastēti? Labs garastāvoklis, labs mednieks un labi produkti!" – tā stirnas aknu pastētes recepti "Facebook" grupā "Hunting.lv " piesaka šefpavārs Jānis Zvirbulis. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/video-recepte-stirnas-aknu-pastete-sefpavara-jana-zvirbula-izpildijuma.d?id=50644125 [picture_alt] => Video recepte: Stirnas aknu pastēte šefpavāra Jāņa Zvirbuļa izpildījumā [publish_date] => 2018-12-06 14:07:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/8S1wv-mMHHA/aknu-pastete-50644853.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AC5UAfcechc/aknu-pastete-50644855.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/XIXERQ4rPTQ/aknu-pastete-50644853.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/SGeiR340VOo/aknu-pastete-50644855.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/pNjL_5lspDU/aknu-pastete-50644849.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/BKqsN5xat3k/aknu-pastete-50644851.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/0QmZGtMjL4A/aknu-pastete-50644855.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/uIVaheOuP9c/aknu-pastete-50644855.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Video recepte: Stirnas aknu pastēte šefpavāra Jāņa Zvirbuļa izpildījumā 

(1)

Array ( [id] => 50605193 [title] => Foto recepte: pankūkas ar aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu [lead] => Plānās pankūkas ar sulīgu maltas aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu ir tik gardas, ka tās var ēst gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās. Recepti iesaka "Facebook" domubiedru grupas "Hunting & Cooking Latvija" dalībniece Lauma Zīle. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-pankukas-ar-alna-galas-un-varitu-olu-pildijumu.d?id=50605193 [picture_alt] => Foto recepte: pankūkas ar aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu [publish_date] => 2018-11-24 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/72t2GPLHoy8/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609331.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JvVd2nA3TwM/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609333.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/P6QUwEss108/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609331.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/7VoP1b8kE50/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609333.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/LFGxVtJVCFE/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609329.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/xhqfDp_p0Nk/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609333.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/cRNF-fj2wsk/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609333.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UOfy5vZJl2g/pankukas-ar-alna-galas-pildijumu-15-50609333.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: pankūkas ar aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu 

Array ( [id] => 49095481 [title] => Ātrais brieža tartars ar baltajiem sīpoliem un diļļu ziediem [lead] => "Tradicionāli tartars tiek gatavots no liellopa filejas, bet, tā kā vīrs ir mednieks, mūsmājās cieņā ir brieža filejas tartars, kura garša uzlabota ar dobē lekni saaugušiem, aromātiskiem diļļu ziediem un jaunajiem sīpoliem. Šī ir arī lieliska iespēja likt lietā no omes mantoto gaļas mašīnu, aiztaupot laikietilpīgo gaļas kapāšanas procesu," tā savu vienkāršotā tartara recepti Sīpolu ceļa konkursam piesaka Marta. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/atrais-brieza-tartars-ar-baltajiem-sipoliem-un-dillu-ziediem.d?id=49095481 [picture_alt] => Ātrais brieža tartars ar baltajiem sīpoliem un diļļu ziediem [publish_date] => 2017-08-01 14:32:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/hu6nMyN5d6I/7fd67597f414b954e2-49095501.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/wZ-ndgP8cq0/7fd67597f414b954e2-49095499.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/_cmq_LQO-6Y/7fd67597f414b954e2-49095499.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/BfJdN1H-4cw/7fd67597f414b954e2-49095501.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vXzXhYOdsts/7fd67597f414b954e2-49095501.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/QAQQ6DWbZes/7fd67597f414b954e2-49095501.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/gPSM_Sech2s/7fd67597f414b954e2-49095501.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZVe38K57faY/7fd67597f414b954e2-49095501.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātrais brieža tartars ar baltajiem sīpoliem un diļļu ziediem 

(4)

Array ( [id] => 43625383 [title] => Saldajā krējumā sautētas mežacūkas gaļas kotletes [lead] => Gardas mežacūkas gaļas kotletes ar ķimenēm un pierīvētu kartupeli, izsutinātas saldajā krējumā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/saldaja-krejuma-sautetas-mezacukas-galas-kotletes.d?id=43625383 [picture_alt] => Saldajā krējumā sautētas mežacūkas gaļas kotletes [publish_date] => 2017-01-04 09:25:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/kIKIBG6IVpo/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365795.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/5j9z5o-oIyU/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365797.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OknzRV__VbI/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365795.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TDiQqVyfqls/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365797.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/HBS2lWl8zUw/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365791.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5CHyVK2PejM/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365793.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KHIaD1nDbfw/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365797.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZrADeKuMrsY/medijums-kotletes-ediens-pusdienas-vakarinas-48365797.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Saldajā krējumā sautētas mežacūkas gaļas kotletes 

Array ( [id] => 48343953 [title] => Fotorecepte: kā pagatavot vītinātas gaļas delikatesi – basturmu [lead] => Basturma ir vienkārši pagatavojama, ļoti garda vītinātas gaļas delikatese. Piedāvājam Evitas Vīksnas ieteikto recepti, kā pagatavot basturmu no aļņa gaļas, bet šādā veidā vari gatavot arī liellopa gaļu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/fotorecepte-ka-pagatavot-vitinatas-galas-delikatesi-basturmu.d?id=48343953 [picture_alt] => Fotorecepte: kā pagatavot vītinātas gaļas delikatesi – basturmu [publish_date] => 2016-12-28 09:27:46 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/xACjI33gvhY/442a2585fc09a44a42-48344013.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/7tLS7b8LFwg/442a2585fc09a44a42-48344015.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/snIN55B_tPo/442a2585fc09a44a42-48344013.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/z0JRg27Iwo0/442a2585fc09a44a42-48344015.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ufBFhz5Lpik/442a2585fc09a44a42-48344009.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TFK5cspQqyU/442a2585fc09a44a42-48344015.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/3RGmEZMTem0/442a2585fc09a44a42-48344015.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GewY2KjqO18/442a2585fc09a44a42-48344015.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fotorecepte: kā pagatavot vītinātas gaļas delikatesi – basturmu 

Array ( [id] => 46913149 [title] => Brieža gaļa ar Briseles kāpostiem un spinātu-ķiploku biezeni [lead] => "Briežu sezona ir īsa – tā baudīšanai ir atvēlēts tikai rudens un ziemas periods, tāpēc tagad ir īstais laiks tā ēšanai," iesaka bāra XIII šefpavārs Reinis Strazdiņš. Šefpavārs uzskata, ka brieža sarkanā gaļa ir lieliska, ar izteiktām garšas īpašībām un labi, ka tā pagatavošana vēl nav kļuvusi par rutīnu, kā, piemēram, gatavojot vistas vai cūkas gaļu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/brieza-gala-ar-briseles-kapostiem-un-spinatu-kiploku-biezeni.d?id=46913149 [picture_alt] => Cepta brieža gaļa ar Briseles kāpostiem [publish_date] => 2016-01-06 12:00:55 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/Ft1yMsuB3V0/pusdienas-brieza-gala-salati-46913461.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Hh-TH3_tfgY/pusdienas-brieza-gala-salati-46913463.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/u9C0RI4vfHo/pusdienas-brieza-gala-salati-46913461.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/FdJVVCbLR5I/pusdienas-brieza-gala-salati-46913463.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/jZG41DKagB0/pusdienas-brieza-gala-salati-46913459.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/jUI2GP_7has/pusdienas-brieza-gala-salati-46913463.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/V6xadnh8r_Q/pusdienas-brieza-gala-salati-46913463.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/06-eWePVejY/pusdienas-brieza-gala-salati-46913463.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Brieža gaļa ar Briseles kāpostiem un spinātu-ķiploku biezeni 

Array ( [id] => 45131356 [title] => Brieža aknu pastēte ar alū sautētiem pērļu sīpoliņiem [lead] => Iedvesmojies no restorāna "Etage" šefpavāra Mareks Voitecka un pagatavo aromātisku aknu pastēti. Izsmalcināta delikatese, ko baudīt uz grauzdētas maizes šķēles. Brieža aknas noteikti vari aizstāt ar teļa vai liellopa aknām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/brieza-aknu-pastete-ar-alu-sautetiem-perlu-sipoliniem.d?id=45131356 [picture_alt] => Brieža aknu pastēte ar alū sautētiem pērļu sīpoliņiem [publish_date] => 2014-10-22 19:23:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/gj2bbyBoalA/aknu-pastete-restorana-ediens-45131404.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/U_gf8dbmigg/aknu-pastete-restorana-ediens-45131406.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/WnMp-GR_n3U/aknu-pastete-restorana-ediens-45131404.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/SE_obngORh4/aknu-pastete-restorana-ediens-45131406.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PH8FmIlGS_Q/aknu-pastete-restorana-ediens-45131400.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zqHHIQZDZok/aknu-pastete-restorana-ediens-45131406.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/FgtSOzU10Yg/aknu-pastete-restorana-ediens-45131406.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/vTtedPmnHU8/aknu-pastete-restorana-ediens-45131402.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Brieža aknu pastēte ar alū sautētiem pērļu sīpoliņiem 

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.