Panējumā cepts mājas siers
Foto: DELFI
4.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. ola
ola
200 g
200 g mājas siers
mājas siers
1 TK
1 TK kaltēti zaļumi
kaltēti zaļumi
1 sauja
1 sauja rīvmaize
rīvmaize
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Citi ēdieni
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tie jau nu nebūs Līgo svētki, ja ledusskapī neglabāsies pāri palicis siera ritulis. Nepārspējami labi tas garšos, ja biezās šķēles apviļāsi rīvmaizē un olā un pēc tam eļļā apcepsi. Tikai ņem vērā, ka šādi izcept sanāks vien tādu sieru, kura sastāvā nav olu, jo citādi siers kūstot plūdīs pa pannu un neturēs formu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielā bļodiņā, kas ir pietiekami dziļa, lai tajā iegremdētu sagrieztās siera šķēles, sakul olu.

    Lēzenā šķīvītī liek miltus, kas sajaukti ar kaltētiem zaļumiem.

    Sieru sagriež centimetra biezās šķēlēs.

    Siera šķēles apviļā rīvmaizē no visām pusēm, tad sakultajā olā un tad atkal rīvmaizē. Apviļā visas siera šķēles un liek uz dēlīša.

    Pannā sakarsē eļļu labi daudz, lai nosegts visa pamatne.

    Cep apviļātās siera šķēles, līdz tās kļūst zeltaini brūnas no abām pusēm.

    Pasniedz siltas vai atdzesētas ar jogurta, tzatziki vai krējuma mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form