Panējumā cepts mājas siers
Foto: DELFI
4.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Tie jau nu nebūs Līgo svētki, ja ledusskapī neglabāsies pāri palicis siera ritulis. Nepārspējami labi tas garšos, ja biezās šķēles apviļāsi rīvmaizē un olā un pēc tam eļļā apcepsi. Tikai ņem vērā, ka šādi izcept sanāks vien tādu sieru, kura sastāvā nav olu, jo citādi siers kūstot plūdīs pa pannu un neturēs formu.

Nelielā bļodiņā, kas ir pietiekami dziļa, lai tajā iegremdētu sagrieztās siera šķēles, sakul olu.

Lēzenā šķīvītī liek miltus, kas sajaukti ar kaltētiem zaļumiem.

Sieru sagriež centimetra biezās šķēlēs.

Siera šķēles apviļā rīvmaizē no visām pusēm, tad sakultajā olā un tad atkal rīvmaizē. Apviļā visas siera šķēles un liek uz dēlīša.

Pannā sakarsē eļļu labi daudz, lai nosegts visa pamatne.

Cep apviļātās siera šķēles, līdz tās kļūst zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pasniedz siltas vai atdzesētas ar jogurta, tzatziki vai krējuma mērci.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form