Biezās vafeles
Foto: Shutterstock
3.0000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Svētku un brīvdienu gardums - vafeles no mīklas, kam pievienotas paniņas.

No sākuma bļodā ieber visus miltus, vidū sataisa dobīti, ieber raugu, ielej pusi paniņu un sajauc, drusciņ pieķerot klāt miltus no malām. Atstāj nedaudz uzrūgt 15 minūtes.

Tad pievieno pārējās sastāvdaļas, visu sajauc par pabiezu mīklu, atstāj vēl uz 15 minūtēm parūgt, tad vēlreiz samaisa un cep vafeļpannā – liek vidū 2 ēdamkarotes mīklas un aizver vafeļpannas vāku. Cep, līdz vafeles gatavas.

Iesūtīja: Babs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form