Foto: Shutterstock
Svētku un brīvdienu gardums - vafeles no mīklas, kam pievienotas paniņas.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
250 gmilti0.5 sausais raugs paciņā300 mlpaniņas1 paciņa vaniļas cukurs VAI:2 ĒKcukurs125 gkausēts sviests3 olas

Sagatavošana

1

No sākuma bļodā ieber visus miltus, vidū sataisa dobīti, ieber raugu, ielej pusi paniņu un sajauc, drusciņ pieķerot klāt miltus no malām. Atstāj nedaudz uzrūgt 15 minūtes.

2

Tad pievieno pārējās sastāvdaļas, visu sajauc par pabiezu mīklu, atstāj vēl uz 15 minūtēm parūgt, tad vēlreiz samaisa un cep vafeļpannā – liek vidū 2 ēdamkarotes mīklas un aizver vafeļpannas vāku. Cep, līdz vafeles gatavas.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!