45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gāboli2 glāzespiens2 gab.olas naža galssāls citrona miziņa cukurs milti augu eļļa
Sagatavošana
1
Olām atdala dzeltenumus, pievieno cukuru, sāli, saputo.
2
Pielej 1 glāzi piena, piesijā miltus, pierīvē citrona miziņu, labi izkuļ, pielej pārējo pienu.
3
Ābolus nomazgā, izgriež serdes, sagriež šķēlītēs un pievieno mīklai. Beidzot iecilā saputotus olu baltumus. Cep eļļā nelielas pankūkas.
* mīklai jābūt biezai.
Iesūtīja: ebite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit