Pankūkas ar gaļu
Foto: Shutterstock
3.7500 8
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pankūkas ar gaļu - kārtīgām brokastīm vai launagam.

Gatavo pankūkas: miltus iesijā traukā. Ar mikseri ieputo olas, pienu. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru.

Mīklai pielej pāris ēdamkarotes eļļas, kārtīgi izmaisa.

Mīklai jābūt samērā šķidrai. Atstāj nedaudz uzbriest, tikmēr sagatavo pildījumu.

Gaļu samaļ, sakapā olas (visērtāk – ar dakšiņu saspaida).

Samaisa gaļu ar pārējiem produktiem, pēc garšas pievieno sāli, piparus.

Labi sakarsētā pannā ar pavisam nelielu taukvielu daudzumu cep plānās pankūkas. Cep tikai vienu pusi.

Kad viena puse apcepusies, pankūku liek ar apcepto pusi uz augšu uz šķīvja. Ar karoti uzliek pildījumu un aizloka ciet – sanāk, ka pankūciņas ir ar necepto pusi uz āru. Šādi sagatavo visas pankūkas.

Kad uznāk lielā ēstgriba, atkal sakarsē pannu un apcep iepriekš sagatavotās pankūkas, kamēr tās daiļi brūnas.

Iesūtīja: Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form