Foto: Shutterstock
Kārdinošas siera un zaļumu pankūkas brokastīm vai pēcpusdienas uzkodai. Papildini tās ar sezonas zaļumiem - tie var būt pētersīļi, dilles, baziliks, loki, spināti vai kādi citi zaļumi, kas garšo.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gcietais siers1 ķiploka daiviņa saujazaļumi200 gmilti šķipsnasāls1 TKcepamais pulveris1 TKcukurs2 olas300 mlūdens50 mleļļa eļļa (cepšanai)

Sagatavošana

1

Uz rupjās rīves sarīvē sieru. Smalki sagriež ķiploku un sakapā zaļumus (pēc izvēles), noliek malā.

2

Bļodā samaisa sausās sastāvdaļas: miltus, sāli, cepamo pulveri un cukuru. Pievieno ķiploku un sieru, izmaisa.

3

Otrā bļodiņā ar mikseri sakuļ olas, pievieno ūdeni un eļļu, sakuļ. Olu ūdeni pamazām pievieno miltiem, samaisot vienmērīgu mīklu. Iecilā zaļumus.

4

Pannā karsē eļļu un cep pankūkas. Pasniedz ar skābu krējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!