Pankūkas 'kad pārāk ilgi dārzeņi aizķērušies ledusskapī'
Foto: Jeļena Dimante
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2 gab.
1/2 gab. kāposts
kāposts
2 gab.
2 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. ķirbis (mazs)
ķirbis (mazs)
 
milti
milti
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
garšvielas
garšvielas
 
eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Pamostos brīvdienas rītā un saprotu, ka ir diezgan daudz brīvā laika, un pat varētu iztīrīt ledusskapja "dārzeņu šūplādi". Noteikti arī kādam no jums ir gadījies, ka tajā mīt simts gadu vecs, apvītis burkāns, jau brūngans kāposta gabals vai teju uzziedējis brokolis vai puķkāposts. Šad un tad kāds no tiem paspējis gan jau uzziedēt, gan novītināties vairākas reizes. Tad nu ķeros pie utilizācijas," tā savu dārzeņu pankūku recepti piesaka gatavošanas entuziaste Jeļena Dimante.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāposta pusīti sakapā un mazliet apvāra.

    Kartupeļus sarīvē uz pavisam smalkās rīves.

    Un neaizmirstam par ķirbi, jo to taču arī kaut kur jāliek pēc Halovīnu svinībām. Izgrebj un sarīvē uz smalkās rīves.

    Pievieno mazliet miltus, vienu olu un garšvielas. Visu samaisa!

    Uz uzkarsētas un ieeļļotas pannas liek cepties pankūciņas, neļaujot tām saskarties. Apcep 3-4 minūtes no katras puses, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.

    Pasniedz ar skābo krējumu

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.