Pannā cepta cūkgaļas krūtiņa medus-terijaki mērcē
Foto: Privātais arhīvs
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g cūkgaļas cauraudzis
cūkgaļas cauraudzis
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
4 ĒK
4 ĒK terijaki mērce
terijaki mērce
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
kaltēti zaļumi
kaltēti zaļumi
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardāk, nekā vari iedomāties! Saldenā mērce, kurā gatavota cūkgaļa, piešķirs neatkārtojamu garšu. Baudi ar ceptiem jaunajiem kartupelīšiem un redīsu salātiem. Recepti iesaka gardēde Monta Štrodaha.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cauraudzīti sagriez aptuveni centimetru biezās šķēlēs un pēc tam – nelielos gabaliņos.

    Cep uzkarsētā pannā, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna.

    Pārber garšvielas.

    Nogriez mazāku liesmu un nedaudz pasautē gaļu ar garšvielām.

    Pārlej terijaki mērci, pievieno medu un cep 3–5 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form