Pannā cepti kefīra mīklas plācenīši ar maltās gaļas pildījumu
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad laikapstākļi nelutina, jāsilda panna un jāpalutina sevi ar ko garšīgu! Karsti plācenīši ar sulīgu maltās gaļas pildījumu īpaši labi garšos, iemērcēti vēsā skābajā krējumā. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Visas mīklas sastāvdaļas ber bļodā un samaisa, līdz iegūta viendabīga, lipīga mīkla.

Vienā rokā iekaisa nedaudz miltu, ar ēdamkaroti liek virsū mīklas pikuci. Ar otru roku saplacina mīklu.

Vidū liek aptuveni tējkaroti pildījuma, tad pārloka pāri mīklu, aizpiež maliņas un saplacina, veidojot plācenīša formu.

Liek plācenīšus pannā uzkarsētā eļļā un apcep zeltainus no abām pusēm.

Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form