Pannā cepti kefīra mīklas plācenīši ar maltās gaļas pildījumu
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
skābs krējums pasniegšanai
skābs krējums pasniegšanai
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
MĪKLAI
400 ml
400 ml kefīrs
kefīrs
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK soda
soda
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
350-400 g
350-400 g milti
milti
PILDĪJUMAM
300 g
300 g maltā gaļa
maltā gaļa
 
sīpols, sarīvēts
sīpols, sarīvēts
2
2 ķiploka daiviņas, smalki sarīvētas
ķiploka daiviņas, smalki sarīvētas
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas zaļumi, sakapāti
zaļumi, sakapāti
2 ĒK
2 ĒK krējums
krējums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Pankūkas
  • Ikdienas maltītei
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Kad laikapstākļi nelutina, jāsilda panna un jāpalutina sevi ar ko garšīgu! Karsti plācenīši ar sulīgu maltās gaļas pildījumu īpaši labi garšos, iemērcēti vēsā skābajā krējumā. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas mīklas sastāvdaļas ber bļodā un samaisa, līdz iegūta viendabīga, lipīga mīkla.

    Vienā rokā iekaisa nedaudz miltu, ar ēdamkaroti liek virsū mīklas pikuci. Ar otru roku saplacina mīklu.

    Vidū liek aptuveni tējkaroti pildījuma, tad pārloka pāri mīklu, aizpiež maliņas un saplacina, veidojot plācenīša formu.

    Liek plācenīšus pannā uzkarsētā eļļā un apcep zeltainus no abām pusēm.

    Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form